Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Gastronomická slavnost na Zichovci aneb Vzpomínka na mistra kuchaře Ladislava Nodla

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie Online přihláška

Související články

FOTOGALERIE

Soubory ke stažení

On-line přihláška - Kuřecí roláda, Vzpomínka na mistra kuchaře L.Nodla, 3.6.2017

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Provozovna / škola:
Kategorie soutěže:
Kategorie profesionální kuchař:

Datum: 03.06.2017Čas: 12:00
MístoZichovec 99, Zichovecký pivovarPobočka: pobočka Severní Čechy

Severočeská pobočka AKC ČR ve spolupráci s Rodinným pivovarem Zichovec Vás srdečně zve na akci

GASTRONOMICKÁ SLAVNOST NA ZICHOVCI 

ANEB

VZPOMÍNKA NA MISTRA KUCHAŘE LADISLAVA NODLA


Harmonogram dne:

KDY:              3. června 2017

                        12:00 - vzpomínka a uctění památky Mistra kuchaře Ladislava Nodla,

                        14:00 - soutěž pro amatéry i profesionály v přípravě kuřecí rolády

                        12:00 – 18:00 - stánky a ukázka práce Asociace kuchařů a cukrářů ČR                     

                        14:00 – 18:00 - degustace piv, volná zábava

                       

                        Dětský koutek se soutěžemi

                        Stará garda AKC ČR 

                        Kuchaři v profesním oblečení

                        Výborné jídlo a pivo zajištěno 

      

KDE:              Zichovec 99, Zichovecký pivovar                          

 

VSTUP:          Zdarma 

 

BIDFOOD CUP

SOUTĚŽ PRO HOBBY KUCHAŘE    -     KUŘECÍ ROLÁDA UPEČENÁ

·         Soutěžící přinese upečenou kuřecí roládu (dle základních hygienických norem a standardů)

·         Kuřecí roláda je z jednoho kuřete s libovolnou náplní

·         Kuřecí roláda se bude servírovat studená, ½ nakrájená a ½ v celku

·         Soutěžící si přinese vlastní tác nebo podnos, roláda může být lehce dekorována (ozdoba není součástí hodnocení)

·         Hodnocení provede odborná porota certifikovaných komisařů z AKC ČR, kde 80 % hodnocení zahrnuje chuť a 20 % hodnocení zahrnuje čistota provedení, rozvrstvení náplně a způsob upečení.

 

 

 

BIDFOOD CUP

SOUTĚŽ PRO PROFESIONÁLY  

PŘÍPRAVA KUŘECÍ ROLÁDY A ZDOBENÉ VEJCE „ALA NODL

·         Soutěžící obdrží jedno kuře, kde soutěžní úkol je kuře vykostit, naplnit nádivkou a zabalit

·         Nádivku si soutěžící může přivést vlastní nebo ji dělat na místě v době časového limitu

·         Časový limit pro vykostění a zabalení rolády je 20 minut, (cca 10 minut na vykostění a cca 10 minut na zabalení a rolády) poté se roláda bude péci v konvektomatu na 160°C s ostatními roládami soutěžících

·         Soutěžící také připraví 3ks vajec (tj. 6 půlek) v čase 10 minut, vejce si soutěžící může přivést uvařené nebo vařit v soutěžním čase

·         Náplň může být předem hotová nebo připravená v soutěžním čase, hodnotí se chuť, stejnost výrobků , originalita a čistota provedení

·         Soutěžní čas je celkem 30 minut

·         Veškerý inventář na soutěžní úkol si soutěžící přiveze vlastní, organizátor zajištuje gastronomické studio - pracovní stůl, konvektomat, sklokeramický sporák, lednici

·         Počet míst je omezen 20 soutěžícími

·         Hodnocení provede odborná porota certifikovaných komisařů z řad AKC ČR, kde 60 % zahrnuje chuť a 20 % technika vykostění a 20 % zahrnuje čistota provedení a rozvrstvení náplně

·         Kategorie profesionál zahrnuje kategorii junior i senior

 

 

OSTATNÍ:

·         Přihlášky zasílejte na sekretariat@akc.cz  – přihláška obsahuje jméno, příjmení, provozovna nebo škola, kategorie – hobby nebo profesionál, telefon či email

·         Kontaktní telefon 724 764 180 – Ing. Roman Sejval

·         Startovné v kategorii HOBBY je zdarma, v kategorii PROFESIONÁL je 100,- Kč a platí se na místě soutěže

·         Odborný garant soutěže je Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

·         Soutěžící si připraví stříšku se svým jménem a název rolády

·         Soutěžící bude diskvalifikován po překročení 5 minut

·         Kategorie Profesionál začíná cca 14 hod, kategorie Hobby cca 16 hod.

 

 

 

 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb