Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

II. konference Wellness gastronomie

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

Datum: 11.01.2017Čas: od 10:00
MístoStřední škola hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 01 Kroměříž Pobočka:

Střední škola hotelová a služeb Kroměříž

pořádá pod odbornou garancí  

Vysoké školy tělesné výchovy a sportu PALESTRA, s.r.o.

České společnosti pro výživu a vegetariánství

Asociací kuchařů a cukrářů ČR - pobočkou Brno

Asociací hotelů a restaurací ČR

 

II. Konferenci WELLNESS GASTRONOMIE 

Program přednášek:

- Prof. PaedDr. Milada Krejčí, CSc. - prorektorka VŠTVS PALESTRA, hlavní autorka knihy Wellness, Praha, GRADA 2016 Průniky wellness do národního programu Zdraví 2020  

- Ing. Richard Neuwirth, Ph.D. – vysokoškolský pedagog AVTS a VŠTVS PALETRA Ekonomická podpora zdraví v Národním programu Zdraví 2020  

- MUDr. Vít Čajka Ph.D. – praktický lékař pro dospělé, ve své praxi využívá znalosti z ájurvédské medicíny, homeopatie a jógy. Praktické zkušenosti s vlivem životního stylu na zdravotní stav pacientů     

- Jaroslav Škvařil, předseda České společnosti pro výživu a vegetariánství, autor srovnávací studie Stupně stravovací úrovně. Návrh na vymezení oboru Wellness gastronomie   

 

KULATÝ STŮL – diskuse k tématu:  

Současné požadavky na moderní gastronomii a možnosti jejich řešení 


Své zkušenosti z praxe představí: 

- Ing. Zdeněk Hladík, člen výboru Asociace kuchařů a cukrářů ČR. 

- RNDr. Miroslav Korbička, zakladatel sítě bio restaurací Rebio.  

- Miloslav Pišťáček, vítěz prvního ročníku soutěže Wellness gastronomie. 

- Vlastimil Kelbl, šéfkuchař řetězce Rebio, v loňské soutěži získal ocenění „Nejlepší  wellness prezentace 2015“.   

- Ing. Eliška Škvařilová, autorka norem bezmasých jídel 

- Ing. Petr Hajný, ředitel Střední školy hotelové a služeb Kroměříž, zakladatel oboru Wellness gastronomie v ČR. 

- Ing. Jana Vaňková, Střední škola hotelová a služeb Kroměříž – učitelka odborných předmětů obru Wellness gastronomie. 

- RNDr. Jan Krejčí PhD., generální ředitel BVT Technologies, s.r.o, vývoj a výroba elektrochemických senzorů a biosenzorů, možnosti měření kvality potravin a jídel. 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb