Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

II. konference Wellness gastronomie

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

Datum: 11.01.2017Čas: od 10:00
MístoStřední škola hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463, 767 01 Kroměříž Pobočka:

Střední škola hotelová a služeb Kroměříž

pořádá pod odbornou garancí  

Vysoké školy tělesné výchovy a sportu PALESTRA, s.r.o.

České společnosti pro výživu a vegetariánství

Asociací kuchařů a cukrářů ČR - pobočkou Brno

Asociací hotelů a restaurací ČR

 

II. Konferenci WELLNESS GASTRONOMIE 

Program přednášek:

- Prof. PaedDr. Milada Krejčí, CSc. - prorektorka VŠTVS PALESTRA, hlavní autorka knihy Wellness, Praha, GRADA 2016 Průniky wellness do národního programu Zdraví 2020  

- Ing. Richard Neuwirth, Ph.D. – vysokoškolský pedagog AVTS a VŠTVS PALETRA Ekonomická podpora zdraví v Národním programu Zdraví 2020  

- MUDr. Vít Čajka Ph.D. – praktický lékař pro dospělé, ve své praxi využívá znalosti z ájurvédské medicíny, homeopatie a jógy. Praktické zkušenosti s vlivem životního stylu na zdravotní stav pacientů     

- Jaroslav Škvařil, předseda České společnosti pro výživu a vegetariánství, autor srovnávací studie Stupně stravovací úrovně. Návrh na vymezení oboru Wellness gastronomie   

 

KULATÝ STŮL – diskuse k tématu:  

Současné požadavky na moderní gastronomii a možnosti jejich řešení 


Své zkušenosti z praxe představí: 

- Ing. Zdeněk Hladík, člen výboru Asociace kuchařů a cukrářů ČR. 

- RNDr. Miroslav Korbička, zakladatel sítě bio restaurací Rebio.  

- Miloslav Pišťáček, vítěz prvního ročníku soutěže Wellness gastronomie. 

- Vlastimil Kelbl, šéfkuchař řetězce Rebio, v loňské soutěži získal ocenění „Nejlepší  wellness prezentace 2015“.   

- Ing. Eliška Škvařilová, autorka norem bezmasých jídel 

- Ing. Petr Hajný, ředitel Střední školy hotelové a služeb Kroměříž, zakladatel oboru Wellness gastronomie v ČR. 

- Ing. Jana Vaňková, Střední škola hotelová a služeb Kroměříž – učitelka odborných předmětů obru Wellness gastronomie. 

- RNDr. Jan Krejčí PhD., generální ředitel BVT Technologies, s.r.o, vývoj a výroba elektrochemických senzorů a biosenzorů, možnosti měření kvality potravin a jídel. 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb