Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Veletrh FOR GASTRO&HOTEL 2018

Datum: 04.10.2018 - 07.10.2018Čas:
MístoPVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9 - LetňanyPobočka:

Co umí Rolls-Royce mezi grily? To předvedou španělské hvězdy

Grilování jako alchymie, životní styl, ale i umění. Podzimní veletrh FOR GASTRO & HOTEL ve dnech 4. až 7. října 2018 ukáže velkolepou přehlídku technologií, které mění grilování v zážitek pro kuchaře i hosty. Největší středoevropský veletrh pro gastronomii a hotelnictví ale přinese mnoho dalších zajímavostí z oboru pro profesionály i laiky. Součástí programu bude také odborný kongres.

Podnikatelé v oboru pohostinství, ale i milovníci kvalitní gastronomie budou moci už v říjnu navštívit 8. ročník veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, a to v areálu výstaviště PVA EXPO PRAHA. V prostorách Haly 7 se speciálně upraveným odvětráváním se představí novinky ze světa grilování pro příští sezónu. Zde se návštěvníci seznámí s oblíbenou značkou michelinských restaurací – grily Josper společnosti Sabores, která s sebou přiveze také tým hvězdných španělských šéfkuchařů. Prezentovat se budou další známé značky, například Banador s grily Green Egg , firma Vybavení pro akce s grily Ofyr, X-Oven od Premium Gastro, Karmeb s grily kombinované s troubou a další. Grilování ale nebude jedinou náplní veletrhu.

Těšit se návštěvníci mohou také na novinky z gastronomie a potravinářství, hotelového a restauračního zařízení a bohatý doprovodný program plný workshopů a ochutnávek. V rámci akce bude v letňanském výstavišti probíhat také prestižní soutěž o titul Cukrář roku pod záštitou Asociace kuchařů a cukrářů ČR, která se koná vždy jednou za dva roky.

Profesionálové budou mít unikátní možnost získat nové informace i kontakty na celodenním odborném kongresu, který se uskuteční 4. října. Jedná se o největší odborné setkání majitelů, manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací, kaváren, penzionů a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů z oblasti HoReCa, zástupců asociací, svazů, ministerstev a odborné veřejnosti pořádané v České republice. Kongres FOR GASTRO & HOTEL, jehož hlavním tématem bude letos Lidský faktor, vyvrcholí slavnostním galavečerem, jehož součástí bude mimo jiné unikátní módní přehlídka čokoládových klobouků pod taktovkou tvůrců z Muzea čokolády a marcipánu v Táboře.

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL je také podporovatelem ekologického zpracování bio odpadů, proto bude návštěvníkům přímo před Vstupní halou I představena jedinečná technologie Greengood Composter s konceptem nulového odpadu určená ke zpracování odpadů z kuchyní, závodních jídelen a potravinářského průmyslu.

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk