Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Novinky a aktuality

2017 2018 2019

Zpráva z novoroční členské schůze AKC ČR, pobočka VČ

25.01.2018 Zpráva z novoroční členské schůze AKC ČR, pobočka východní Čechy 13. ledna 2018 v Bistru Real Pardubice Přítomni: 25 členů pobočky Program: 1. Zahájení – Václav Šmerda přivítal všechny zúčastněné členy, popřál jim mnoho…

Seminář - Poklady studené kuchyně - paštiky, galantiny, plněné ryby

24.01.2018 Cena semináře: (v ceně je zahrnuto účast na semináři, písemné materiály, káva, nealko, oběd a certifikát) ČLEN AKC ČR - 500,-Kč včetně 21% DPH NEČLEN AKC ČR - 1000,-Kč včetně 21% DPH On-line přihlášku naleznete v levém horním rohu této stránky. Počet míst je omezen!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 26. března. Na základě zaslané závazné…

AKC ČR přijme OBCHODNÍHO ZÁSTUPCE

23.01.2018 Asociace kuchařů a cukrářů ČR přijme mladého uchazeče (studenta VŠ) na pozici OBCHODNÍ ZÁSTUPCE. Náplň práce: - Udržování a rozvíjení vztahů se stálými partnery - Aktivní vyhledávání a…

Veletrh TOP GASTRO &HOTEL 2018

23.01.2018 Holešovické Výstaviště bude v únoru patřit příznivcům gastronomie, hotelnictví a cestování Již 12. ročník tradičního veletrhu TOP GASTRO & HOTEL se na pražském holešovickém Výstavišti představí…

Gastro Junior Brno 2018 – Bidfood Cup

22.01.2018
VÝSLEDKOVÉ LISTINY

Zemřela legenda světové kuchyně mistr Paul Bocuse

21.01.2018 Prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Miroslav Kubec a celý jeho tým je hluboce zarmoucen ztrátou mistra světové kuchyně Paula Bocuse! V tomto smutném období pro celý gastronomický svět patří naše myšlenky jeho rodině a přátelům! V úctě…

Mikulov Gourmet Festival 2018 - 9.ročník

19.01.2018 Devátý ročník MIKULOV GOURMET FESTIVAL 2018 se již připravuje. Podávaná jídla budou vycházet z historické mikulovské kuchyně v moderním pojetí. Více informací včetně objednávky naleznete zde: https://www.mgfest.cz/

napsali o nás.....

19.01.2018 článek GastroJobs.cz (405 KB|pdf)

Seminář - Moderní jarní předkrm

18.01.2018 Cena semináře: (v ceně je zahrnuto účast na semináři, písemné materiály, káva, nealko, oběd a certifikát) ČLEN AKC ČR - 500,-Kč včetně 21% DPH NEČLEN AKC ČR - 1000,-Kč včetně 21% DPH On-line přihlášku naleznete v levém horním rohu této stránky. Počet míst je omezen!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 19. února. Na základě zaslané závazné…

Granátové jablko v gastronomii

18.01.2018 Granátové jablko – superovoce, které posílí vaši imunitu i srdce Granátové jablko je již odpradávna známé pro své příznivé účinky na zdraví. Podle některých teorií propadla sladkokyselé chuti tohoto…

1 2 3 8 9 10 11

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk