Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Novinky a aktuality

2016 2017 2018

Zpravodaj Rok venkova 2017 - Září

10.10.2017 příloha (290 KB|pdf)

Známe vítěze Kuchaře roku 2017/2018

07.10.2017 Kuchařem roku 2017/18 se stal Jan HORKÝ, šéfkuchař Compass Group Czech Republic s.r.o.. Druhé místo obsadil Patrik BEČVÁŘ, executive chef Francouzské restaurace v Obecním domě. Na třetím místě skončil David KRÁL, sous chef Aureole Fushion restaurant &…

Aktuality z AKC ČR č. 10

03.10.2017 příloha (298 KB|pdf)

Mrkev v gastronomii

29.09.2017 Tráva je zelená, obloha modrá, mrkev oranžová. Anebo ne? Jak je to vlastně s barevností mrkve, proč ji nejčastěji vídáme na pultech obchodů v oranžovém kabátku a co způsobuje, že některé odrůdy jsou zbarveny třeba do fialova? Troška mrkvové historie…

Newsletter, novinky Czech Specials - říjen 2017

27.09.2017 příloha (578 KB|pdf)

Kurz 2D ART - zdobení perníků

26.09.2017 Doba konání: sobota 21. 10. 10:00 – 18:00 V případě naplnění sobotního termínu, je možná i realizace kurzu v neděli 22.10 2017. neděle 22. 10. 9:00 -17:00 (pouze v případě velkého zájmu) V ceně kurzu je: - perník na…

Postupující školy na Gastro Junior Brno 2018 - Bidfood Cup

26.09.2017 POSTUPUJÍCÍ ŠKOLY NA GASTRO JUNIOR BRNO 2018 – BIDFOOD CUP 1. Integrovaná střední škola Moravská Třebová 2. AHOL Střední škola gastronomie, turismu a lázeňství, Ostrava – Vítkovice 3. Střední škola gastronomie a služeb Přerov 4. Střední škola hotelová a služeb Kroměříž 5. Střední škola gastronomie a obchodu Zlín 6. Zespol Szkol Ekonomicznych im. Oskara Langego w…

Sladkovodní ryby, snadno a rychle – zpracování a příprava, recepty

26.09.2017 Držitel nejvyššího vyznamenání Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Kříže svatého Vavřince, pedagog a špičkový odborník na gastronomii Ing. Eduard Levý přednáší na Jihočeské univerzitě, na středních školách a odborných rybářských konferencích. Začátkem listopadu 2017 jde do distribuce jeho publikace „Sladkovodní ryby, snadno a rychle…

1 2 3 4 20 21

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb