Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Novinky a aktuality

2017 2018 2019

Bezpečné „nářezáky“, které můžete umýt v myčce

22.02.2018 Bezpečné „nářezáky“, které můžete umýt v myčce Kvalitní nářezový stroj patří k základům každé kuchyně. Kuchaři při výběru preferují stroj, co něco vydrží a snadno se čistí. Zároveň je důležitá i bezpečnost, aby…

1. Svatovavřinecká pouť kuchařů a cukrářů ČR

21.02.2018 AKC ČR pobočka Severní Morava a Slezsko a Stará Garda kuchařů a cukrářů si Vás dovolují pozvat na 1. Svatovavřineckou pouť kuchařů a cukrářů ČR, která se bude konat na Svatém Hostýně 11. srpna 2018 9:30 - Sraz před bazilikou 10:15 - Slavnostní zahájení mše svaté k svátku sv. Vavřince Žádáme Vás, abyste přišli na pouť kuchařů a cukrářů v rondonech bez čepic. Těší se na…

Video ze soutěže Gastro Junior Brno 2018 - Bidfood Cup

21.02.2018 Podívejte se s námi na video z letošního ročníku soutěže Gastro Junior Brno 2018 - Bidfood Cup http://www.akc.cz/videa-detail.php?item=21

Konference - Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu

21.02.2018 Severomoravská pobočka AKC ČR Vás zve na XI. mezinárodní vědeckou konferenci Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Pozvánku s programem naleznete v příloze. Kontaktní osoba: Ing. Václav Forman, předseda pobočky AKC ČR – Severní Morava a Slezsko, tel.732411034, email: v.for@seznam.cz

Seminář - Podmanivá velikonoční 3D dekorce z perníku

21.02.2018 Doba konání: 23. března 2018 Čas: 09:00 – 15:00 Místo: Moravská střední škola, Pasteurova 935/8a, Olomouc Pokud budete mít zájem o ubytování, pak nabízíme ubytování v rodinném penzionu U Sklenářů v Bystrovanech – Olomouc. Telefon: +420608880860 V ceně semináře je zahrnuto: účast na semináři, písemné materiály, upečené perníky, hmota na…

Zájezd na výstavu Sweet Expo 2018, Varšava

20.02.2018
Pokyny pro účastníky zájezdu

Slezský bigos na hradě 2018

20.02.2018 12. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ KUCHAŘSKÉ SOUTĚŽE VE VAŘENÍ KOTLÍKOVÉHO BIGOSU

CHEF Culinary Cup 2018

14.02.2018 propozice (301 KB|pdf)

1 2 3 4

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk