Přílohy ke stažení 28.06.2017
Potřebujete proškolit své kuchaře pro přípravu bezmasých jídel ve školních, nemocničních a závodních jídelnách? Zajímáte se o veganskou kuchyni a chtěli byste si rozšířit své znalosti? Asociace kuchařů a cukrářů ČR ve spolupráci s Českou veganskou společností vyhlašují vzdělávací program Příprava rostlinné kuchyně
Absolventi tohoto vzdělávacího programu získají teoretické a praktické znalosti přípravy moderních jídel ze zeleniny, ovoce, obilovin, luštěnin, ze semínek, ořechů i alternativních surovin nahrazujících maso a mléko.
Program je určen pro vyučené kuchaře a bude obsahovat 48 výukových hodin rozdělených do 8 seminářů. Semináře se mohou konat v prostorách objednatele, nebo v externím studiu, a to i v sobotu nebo v neděli.
Maximální počet účastníků je 15 osob. Účastníci obdrží doprovodné odborné texty a certifikát o absolvování vzdělávacího programu
Obsah vzdělávacího programu:
Cena programu je smluvní a bude kalkulována individuelně.
Po domluvě lze vzdělávací program upravit dle požadavků objednatele.
Máte-li zájem o tento vzdělávací program kontaktujte nás prosím na e-mail: projekty@akc.cz nebo na tel.čísle 731 517 863
Čas: 09:00 – 15:00 hod. Cena kurzu: členové AKC ČR - 800,- Kč…
© 2001-2018 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb