NABÍDKA PRO
ČLENY AKC






Muzeum Gastronomie


Podpora a medializace řemesel - České ručičky


3.trénink regionálního týmu AKC ČR, SEVERNÍ MORAVA a SLEZSKO obor cukrář

 
 
Kalendář akcí
<< >>
PoÚtStČtSoNe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Dnes je 24.04.2014
svátek: Jiří
Nejbližší akce VÍTÁME NOVÉ ČLENY
Děkujeme všem členům, kteří zaslali a již uhradili členské příspěvky na rok 2014. Tento týden je členům (kteří uhradili čl. příspěvek), zaslána poštou – Členská karta /plastová/, s novým členským číslem a dále oboustranný znak k vylepení na vstupní dveře. Ostatním členům budou postupně zasílány. Děkujeme za pochopení!!
Autor: Centrála AKC ČR, 11.02.2014

V MĚSÍCI LISTOPADU: Karla Strasse - Krnov, Jana Pečeného - Most, Pavla Medunu - Chrudim, Petera Vaculku - Skalica (Slovensko), Adama Procházku - Veselí nad Moravou, Patrika Bačíka - Veselí nad Moravou
Autor: Centrála AKC ČR, 15.11.2013

V MĚSÍCI ŘÍJNU: Dominika Bachofnera - Teplice, Alenu Kirpalovou - Stochov, Daniela Pochopa - Praha 10
Autor: Centrála AKC ČR, 01.10.2013

V MĚSÍCI ZÁŘÍ: firmu Gastro Záruba M&K a.s.- České Budějovice, Anetu Kučerovou - Vysoké Mýto, firmu AGRIMEX Vestec a.s.- zástupce p. Jacko
Autor: Centrála AKC ČR, 17.09.2013

 
Starší zprávy

3.trénink regionálního týmu AKC ČR, SEVERNÍ MORAVA a SLEZSKO obor cukrář

Soubory ke stažení:

 

Trenérka: Petra Vránová – Střední škola gastronomie služeb, Šířava 7, Přerov


Instruktorka: Veronika Kučová - Střední škola hotelová a služeb Kroměříž  


                         Lukáš Ráb


Účastnění junioři:


Gabriela Hladká - Střední škola hotelová a služeb Kroměříž


Markéta Šimánková - Střední škola hotelová a služeb Kroměříž


Michal Petráš - Střední škola hotelová a služeb Kroměříž


Milena Ježková – Střední škola gastronomie a služeb, Šířava 7, Přerov


Šárka Králíková - Střední škola hotelová a služeb Kroměříž


Veronika Vaculová - Střední škola hotelová a služeb Kroměříž


Martina Blahušová -  Střední škola společného stravování, Ostrava - Hrabůvka


 


Junioři cukráři se radostí zhostili nácviku výrobků na soutěž Gastro Hradec VII. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů a XVII. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí.


 


V pátek se rozdělily kategorie juniorům, kteří budou prezentovat Regionální juniorský tým za severní Moravu a Slezsko na soutěži. Vysvětlení jak budou dané exponáty vypadat. Vzápětí se pustili do práce a připravovali potřebné hmoty nebo korpusy k danému výrobku.


Junioři cukráři budou mít zastoupení ve třech kategoriích - Mísa Petit Fours, Tři různé teplé nebo studené dezerty, vystavované za studena a 1 dort určený k porcování, Umělecký exponát


Nácvik se uskutečnil v pátek 9. 3. 2012 od 15.00 – 20.00 hod, v sobotu 10.3 2012 od 9.00 – 15.00 hod.


 



Připomenutí plánu tréninků:


- Duben – příprava soutěžních exponátů na soutěž GH2012


 


Zpracovala: Vránová


 



 


 

 

Související stránky:

Novinky e-mailem
Máte-li zájem o pravidelné zasílání novinek, vyplňte Va‘i e-mailovou adresu:

Nejvíce hledané
Anketa

Jsou pro Vás zajímavé slevy pro členy AKC ČR?

AKC ČR partner projektu
Nabídky práce
KUCHAŘI NA ŘÍČNÍ HOTELOVÉ LODI
23.04.2014, Celá ČR  
PŘIJMEME KUCHAŘE
23.04.2014, Středočeský kraj  
Hledáme kuchaře/ky
22.04.2014, Praha  
Restaurace THE PUB Praha 1
18.04.2014, Praha  
 
Všechny nabídky
Fotogalerie
Mezinárodní den kuchařů 2013 - Václavské náměstí, 26.10.2013


dal‘í fotografie
 
 
Generální partner AKC ČR: Hlavní partneři AKC ČR: AKC ČR člen: Odborní partneři AKC ČR:
   
Partneři AKC ČR:

Hlavní mediální partneři AKC ČR: Mediální partneři AKC ČR:
 
Ostatní partneři AKC ČR:
 
Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz. Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz



© 2001-2014 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema s.r.o.