Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Pracovní příležitosti

Nabídka Poptávka Ostatní Vložit inzerát

Nabídka Počet inzerátů: 17

Prodám výrobnu dortů a zákusků v Zelenči (Praha-východ) Podáno: 10.11.2017, region: Středočeský kraj

Přenechám kompletně vybavenou a ziskovou výrobnu dortů, zákusků a firemních perníčků. Našimi klienty jsou eventové agentury, svatební agentury, cukrárny, firmy a soukromí odběratelé). Roční obrat 800 tis Kč. Toto vše zvládá moje žena sama s občasnou výpomocí. Provozovna je v nebytových prostorech obce s nízkým nájmem (3000 Kč/měs) a smlouvou na dobu neurčitou. Součástí prodeje je kompletně zařízená a hyg. schválená provozovna, receptury, kontakty, webové stránky www.dortypraha.com. a facebooková prezentace. Rychlá návratnost investice a možnost zvýšení kapacity výroby. Firma je vhodná pro rodinný tým, schopnou ženu nebo kamarádky které chtějí pokračovat ve skvěle zaběhnutém provozu. Více info osobně.
Kontakt: Antonín Novák, novak-kameny@seznam.cz , 777 271 712

Hledáme Kuchaře Podáno: 08.11.2017, region: Praha

Do restaurace Kabinet, Praha 3, Žižkov přijmeme kuchaře od pondělí do pátku ( 8:00- 16:00) se zkušenostmi s českou a minutkovou kuchyní. Požadujeme flexibilitu, samostatnost. Nástup možný Ihned. Další info na tel. 602 267724

Společnost TRILOAD Invest přijme pro nově vznikající provoz zkušeného SLÁDKA Podáno: 07.11.2017, region: Plzeňský kraj

Společnost TRILOAD Invest je postavená na třech základních pilířích: Gastronomie, finance a služby. Díky rychlému rozvoji společnosti mohou všichni, kdo se společností spolupracují, realizovat vize, touhy, pocity.
Přidejte se do našeho týmu a sdílejte tyto možnosti s námi.
Pro nově vznikající provoz hledáme zkušeného SLÁDKA – oblast Plzeň – Sever, který uvítá možnost podílet se na budování nové restaurace s malým pivovarem.
Pokud tedy máte chuť dělat pivovarnické řemeslo, realizovat své představy, dělat dobré pivo a řídit menší tým lidí, neváhejte nás kontaktovat.

Hana Zemanová
TRILOAD Invest, s.r.o.
Tel: 606 610 503

Sous chef, chef de partie, patissier Podáno: 03.11.2017, region: Jihomoravský kraj

Staň se součástí profesionálního týmu gastronomických nadšenců v malebném, rodinném podniku Café Fara, v srdci Pálavy. Hledá se: zástupce šéfkuchaře, kuchař/ka a cukrář/ka. Nabízíme: silné, nadstandardní zázemí s vlastní produkcí surovin, velmi dobré finanční podmínky, možnost ubytování, zahraničních stáží a mnoho dalších výhod.
Požadujeme: spolehlivost a gastronomické nadšení, výhodu je vlastní kreativita, která u nás dostane určitě prostor.
Kontakt: Michal Zvara, togarashi@seznam.cz , 736680383

AUREOLE restaurant přijme Podáno: 03.11.2017, region: Praha

Šéfa studené kuchyně, kuchaře
Požadavky: zájem o obor, samostatnost, flexibilita, chuť učit se nové.

Nabízíme: moderní prostředí, nadstandardní profesní a finanční růst, zázemí stabilní společnosti.
Životopis zasílejte na: kralkupo@gmail.com

www.aureole.cz

CUKRÁŘ/KA pro catering Podáno: 31.10.2017, region: Praha

Buďte součástí našeho špičkového cukrářského týmu a buď u zrodu našich specialit pro desítky cateringových akcí. Stačí menší praxe, všechno tě naučíme.

Odměna: od 140 Kč/hod. Práce na směny, vždy měsíc předem rozplánované.
Místo práce: 5. května 1640/65, Praha 4.

Benefity, jaké jinde nemají – sponzorovaná Multisport karta, skvělá personálka zdarma, kurzy dalšího vzdělávání, 50% sleva na vouchery do našich restaurací, krásné pracovní oblečení, a taky dárek k narozeninám.

Více: www.karieravgastru.cz.
Kontakt: Ladislava Šebestová, hr@zatisigroup.cz , 739320345

Rozšiřujeme náš tým o pozice KUCHAŘ/KA Podáno: 31.10.2017, region: Jihočeský kraj

Chcete se naučit něco nového, nasbírat zkušenosti a nebo je naopak přinést do našeho týmu? Do našÍ hospůdky U Štěpána ve Vojeticích v podhůří Šumavy hledáme kolegy na pozici.
KUCHAŘ/KA
-nabízíme práci v mladém kolektivu, práci v nově zrekonstruované kuchyni s nejmodernějším vybavením
-směny dle domluvy, práci se surovinami z vlastní zahrady, práci s masem z našeho vlastního chovu
-firemní benefity (oblečení, vzdělávání,příspěvek na dopravu), možnost ubytování v době zapracování

Na tuto pozici hledáme zkušené kolegy, ale jste-li po vyučení rádi Vás vše naučíme.
Kontakt: marek@ustepana.eu nebo na tel. čísle +420 731 471 699

Muzeum ŠKODA Mladá Boleslav - KUCHAŘ/KA, 130 Kč/hod Podáno: 27.10.2017, region: Středočeský kraj

Zájem o kulinářské trendy, láska k jídlu a úcta k ingrediencím nezbytné. Praxe vhodná. Co neumíte, rádi vás naučíme.
Vaření české i světové kuchyně v příjemném prostředí restaurace/kavárny v Mladé Boleslavy (tř. Václava Klementa 294).
Více informací: www.karieravgastru.cz
CV zašlete: hr@zatisigroup.cz

Kuchař - firemní a školní provozy Fresh and Tasty Podáno: 27.10.2017, region: Praha

Milujete kuchařinu, ale o víkendu a večer chcete mít volno?
Zajímají vás nejnovější trendy vaření? Láká vás vařit na prestižních místech v Praze pro lidi, kteří to ocení?  
Ve Fresh and Tasty se zaměřujeme hlavně na zdravé stravování. Uvítáme praxi v gastronomii, ale spoustu věcí vás naučíme my.

Pracovní doba dle jednotlivých provozů, většinou 6:00-16:00 (Po - Pá), víkendy volné.
Odměna od 130 Kč/hod.
Více informací: www.karieravgastru.cz.
CV pošlete: hr@zatisigroup.cz

Hledáme šikovného kuchaře na HPP Podáno: 25.10.2017, region: Středočeský kraj

Chcete pracovat v příjemné rodinné restauraci? Máte rádi v práci pohodovou atmosféru a přátelský kolektiv? Umíte za práci "vzít" když je potřeba? Pak hledáme právě Vás.
Sice nejsme v centru Prahy, ale i tak Vám dokážeme nabídnout dobrou výplatu. A pokud jste z daleka, můžete se u nás i ubytovat.
Volejte na tel. 777287464
restaurace OBZOR v Rudné u Prahy. www.restaurace-obzor.cz

CHEF DE PARTIE Podáno: 17.10.2017, region: Praha

Hledáme kolegu na pozici Chef de partie do Ristorante Mio Gusto, kousek od Pražského hradu. Nabízíme mezinárodní kuchyni. Klientela je z velké části zahraniční.
Požadavky
• znalosti – příprava masa, ryb, omáček, pasty (Itálie)
• odolnost vůči stresu, proaktivní přístup, flexibilnost, komunikativnost, smysl pro hygienu a čistotu, odpovědnost, organizační schopnosti, kreativnost (každý den příprava menu a specialit)
• min. praxe 5 let (zahraniční stáže výhodou)
• krátký/dlouhý týden
Kontakt:
Michal Sedlář, i732 689 699, info@mio-gusto.cz

Přijmeme kuchaře a šéfkuchaře Podáno: 17.10.2017, region: Pardubický kraj

Hledáme zaměstnance na pozici KUCHAŘ a ŠÉFKUCHAŘ.
Nástupní plat 25 až 30 tisíc korun. Nástup možný od 1. prosince. Více informací na tel: 776 88 77 19, veselka@lit.cz
RESTAURACE A MINIPIVOVAR VESELKA LITOMYŠL

Restaurace v centru Prahy hledá kuchaře/kuchařku a obsluhující personál Podáno: 13.10.2017, region: Praha

Hledáme kuchaře/kuchařku a obsluhující personál do nově otevírané restaurace s galerií v centru Prahy, se zajímavým konceptem. Nástup možný ihned.
Kontaktní telefon: 604 793 404

Sous chef Podáno: 04.10.2017, region: Praha

Do prvorepublikové restaurace v Praze 4 Braníku přijmeme kuchaře(sous chefa), který se nebojí posunout svůj práh kuchařského ega.
Pohodová práce a volná ruka.
Životopis prosím zašlete na: svobodapetr78@gmail.com
Těšíme se na spolupráci
Bláhový team

Šéfkuchař/ka Podáno: 02.10.2017, region: Středočeský kraj

Hledáme na HPP pro restauraci Olivův pivovar Dolní Břežany zodpovědného, mladého Šéfkuchaře se zájmem o profesi a moderní gastronomii, jenž má zkušenost s přípravou jídelního lístku, jednáním s dodavateli, s řízením spolupracovníků atd.
Nástup dohodou. Kontakt:
Miroslav Oliva, 603 963 789, miroslav.oliva@olivuvpivovar.cz

ŠÉFKUCHAŘ/KA Podáno: 27.09.2017, region: Vysočina

HOTEL SKALSKÝ DVŮR NA VYSOČINĚ U BYSTŘICE N.P. HLEDÁ ŠÉFKUCHAŘE/KU, KTERÁ DÁ HOTELU SKALSKÝ DVŮR NOVÝ ROZMĚR VAŘENÍ. VEŠKERÉ INFORMACE O TÉTO POZICI NAJDETE: http://www.pks.cz/kariera-info/pksholding-sefkuchar-ka-hotel-skalsky-dvur-2017-09-07-12-48-10
Kontakt: matyaskova@pks.cz , 727 941 689

Šéfkuchař, kuchař, kantýnská - Jihlava Podáno: 25.09.2017, region: Vysočina

Pro firemní restaurace Sodexo ve firmě Bosch Diesel v Jihlavě rádi přijmeme šéfkuchaře, kuchaře, pomocné kuchaře nebo kantýnské.
Třísměnný provoz, nadstandardní mzdové ohodnocení, firemní benefity, včasná výplata mzdy na účet, dovolená navíc. Nástup možný ihned nebo dle dohody.
Kontakt: Jan Przybyla, jan.przybyla@sodexo.com , +420735709821

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb