Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Pracovní příležitosti

Nabídka Poptávka Ostatní Vložit inzerát

Nabídka Počet inzerátů: 19

CHEF DE PARTIE Podáno: 17.10.2017, region: Praha

Hledáme kolegu na pozici Chef de partie do Ristorante Mio Gusto, kousek od Pražského hradu. Nabízíme mezinárodní kuchyni. Klientela je z velké části zahraniční.
Požadavky
• znalosti – příprava masa, ryb, omáček, pasty (Itálie)
• odolnost vůči stresu, proaktivní přístup, flexibilnost, komunikativnost, smysl pro hygienu a čistotu, odpovědnost, organizační schopnosti, kreativnost (každý den příprava menu a specialit)
• min. praxe 5 let (zahraniční stáže výhodou)
• krátký/dlouhý týden
Kontakt:
Michal Sedlář, i732 689 699, info@mio-gusto.cz

Přijmeme kuchaře a šéfkuchaře Podáno: 17.10.2017, region: Pardubický kraj

Hledáme zaměstnance na pozici KUCHAŘ a ŠÉFKUCHAŘ.
Nástupní plat 25 až 30 tisíc korun. Nástup možný od 1. prosince. Více informací na tel: 776 88 77 19, veselka@lit.cz
RESTAURACE A MINIPIVOVAR VESELKA LITOMYŠL

Restaurace v centru Prahy hledá kuchaře/kuchařku a obsluhující personál Podáno: 13.10.2017, region: Praha

Hledáme kuchaře/kuchařku a obsluhující personál do nově otevírané restaurace s galerií v centru Prahy, se zajímavým konceptem. Nástup možný ihned.
Kontaktní telefon: 604 793 404

AUREOLE restaurant („Michelin Bib Gurman“) přijme Podáno: 09.10.2017, region: Praha

Šéfa studené kuchyně, kuchaře
Požadavky: zájem o obor, samostatnost, flexibilita, chuť učit se nové.

Cukráře
Požadavky: zkušenosti s restauračním a hotelovým provozem, samostatnost, flexibilita, chuť učit se nové.

Nabízíme: moderní prostředí, nadstandardní profesní a finanční růst, zázemí stabilní společnosti

Životopis zasílejte na: kralkupo@gmail.com
www.aureole.cz

Sous chef Podáno: 04.10.2017, region: Praha

Do prvorepublikové restaurace v Praze 4 Braníku přijmeme kuchaře(sous chefa), který se nebojí posunout svůj práh kuchařského ega.
Pohodová práce a volná ruka.
Životopis prosím zašlete na: svobodapetr78@gmail.com
Těšíme se na spolupráci
Bláhový team

Šéfkuchař/ka Podáno: 02.10.2017, region: Středočeský kraj

Hledáme na HPP pro restauraci Olivův pivovar Dolní Břežany zodpovědného, mladého Šéfkuchaře se zájmem o profesi a moderní gastronomii, jenž má zkušenost s přípravou jídelního lístku, jednáním s dodavateli, s řízením spolupracovníků atd.
Nástup dohodou. Kontakt:
Miroslav Oliva, 603 963 789, miroslav.oliva@olivuvpivovar.cz

ŠÉFKUCHAŘ/KA Podáno: 27.09.2017, region: Vysočina

HOTEL SKALSKÝ DVŮR NA VYSOČINĚ U BYSTŘICE N.P. HLEDÁ ŠÉFKUCHAŘE/KU, KTERÁ DÁ HOTELU SKALSKÝ DVŮR NOVÝ ROZMĚR VAŘENÍ. VEŠKERÉ INFORMACE O TÉTO POZICI NAJDETE: http://www.pks.cz/kariera-info/pksholding-sefkuchar-ka-hotel-skalsky-dvur-2017-09-07-12-48-10
Kontakt: matyaskova@pks.cz , 727 941 689

Šéfkuchař, kuchař, kantýnská - Jihlava Podáno: 25.09.2017, region: Vysočina

Pro firemní restaurace Sodexo ve firmě Bosch Diesel v Jihlavě rádi přijmeme šéfkuchaře, kuchaře, pomocné kuchaře nebo kantýnské.
Třísměnný provoz, nadstandardní mzdové ohodnocení, firemní benefity, včasná výplata mzdy na účet, dovolená navíc. Nástup možný ihned nebo dle dohody.
Kontakt: Jan Przybyla, jan.przybyla@sodexo.com , +420735709821

Brigáda pro KUCHAŘE! Podáno: 15.09.2017, region: Celá ČR

Staňte se členem skvělého kuchařského teamu v O2 aréně. Přidejte se k nám v termínu: od 21. – do 24. září, v čase světové tenisové události - Laver Cup. Účastněte se výjimečné akce s výjimečnými podmínkami.
Kontakt: tel: 777 557 305, e.burilova@prilezitosti.cz

AUREOLE restaurant („Michelin Bib Gurman“) přijme Šéfa studené kuchyně, kuchaře Podáno: 14.09.2017, region: Praha

Požadavky: zájem o obor, samostatnost, flexibilita, chuť učit se nové.

Nabízíme: moderní prostředí, nadstandardní profesní a finanční růst, zázemí stabilní společnosti.
Životopis zasílejte na: kralkupo@gmail.com
www.aureole.cz

Hledáme mistra kuchaře do moderní restaurace v centru Prahy Podáno: 07.09.2017, region: Praha

Hledáme mladého, zodpovědného a flexibilního kuchaře / kuchařku do naši zavedené moderní denní kavárny - restaurace v centru Prahy. Požadujeme zájmem o profesi a moderní gastronomii a adekvátní praxi. Nabízíme práci v zajímavém prostředí, flexibilitu směn a nadstandardní ohodnocení. Životopis, reference a aktuální fotografii prosím zasílejte na: info@i-material.com

Cukrář/Cukrářka-Golem Praha Podáno: 07.09.2017, region: Praha

Cateringová společnost Praha,přijme na hlavní pracovní poměr cukráře/ku ,dobré platové podmínky,pouze ranní směny.
Dále přijmeme pekaře/ku stejné podmínky jako u cukráře.
kontakt: karel.lukes@golem.cz
tel. 602346312

Penzion Spálený mlýn hledá kuchaře Podáno: 31.08.2017, region: Středočeský kraj

Penzion v lese 20 min. po Strakonické výpadovce z Prahy (exit Jíloviště) hledá do své vyhlášené restaurace kuchaře, mistra svého oboru. Jsme malý kolektiv, který drží při sobě. Požadujeme vyučení v oboru a praxi, spolehlivost, kreativitu a bezúhonost. Týdenní směny + akce a svatby, personální pokoj. Plat 28 - 30 000 Kč/čistého měs. Nástup dohodou.
Kontakt: tel: 602 818 179, penzion@spalenymlyn.cz

Kuchař Francouzské restaurace ART NOUVEAU v Obecním domě v Praze Podáno: 30.08.2017, region: Praha

Francouzská restaurace ART NOUVEAU v Obecním domě v Praze hledá do týmu šéfkuchaře Patrika Bečváře nového kolegu na pozici kuchař - maso, kuchař - přílohy a kuchař studené kuchyně. Nabízíme velmi dobré finanční ohodnocení. Dobrý kolektiv, práci na směny (krátký/dlouhý-12 hod). Práci s moderním vybavením a kvalitními surovinami. Kontakt:
Patrik Bečvář, chef@francouzskarestaurace.cz , 222 002 745

Golem catering Praha, přijme kuchaře Podáno: 29.08.2017, region: Praha

Významná cateringová firma Golem přijme kuchaře/ku na hlavní pracovní poměr zaměření studená kuchyně.
Kontakt: karel.lukes@golem.cz
tel. 602 346 312

Přijmeme kuchaře Podáno: 23.08.2017, region: Praha

Jsme rodinná restaurace na pražských Vinohradech s netradičním formátem. Do svého týmu hledáme šikovného a pracovitého kuchaře. Zkušenost s mezinárodní kuchyní je výhodou. Nabízíme seriózní jednání, dobré platové ohodnocení a velmi přátelské pracovní prostředí.
Kontakt: tel: 777 893 308, info@ikofein.cz

Šéfkuchař/ka - lázeňský hotel, Mariánské Lázně Podáno: 23.08.2017, region: Karlovarský kraj

Pro našeho klienta, vlastnícího několik hotelů v Mariánských Lázních, hledáme zodpovědného uchazeče/ku na pozici "Šéfkuchař/ka". Šéfkuchař bude mít na starosti kontrolu třech lázeňských hotelů. Jedná se o hotely umístěné v centru města s nádechem historie, který svým hostům nabízí širokou nabídku léčebných procedur s využitím léčivých pramenů.

Náplň práce:
• zodpovědnost za chod kuchyně,
• příprava pokrmů, tvorba jídelního lístku,
• dohled nad ekonomikou kuchyně a skladovým hospodářstvím,
• vedení týmu a jeho motivace,
• zajištění zásobování, kontakt s dodavateli,
• kontrola daného rozpočtu a jeho plnění,
• dodržování a kontrola hygienických a bezpečnostních předpisů,
• spolupráce s ostatními středisky,
• zpětný report managementu.

Požadujeme:
• vyučení v oboru,
• předchozí praxe na dané pozici min. 5 let,
• zkušenost s tvorbou a přípravou jídelního lístku,
• organizační a komunikační dovednosti,
• zkušenost s kalkulacemi, finanční přehled,
• přirozený respekt a autorita, vedení a motivace týmu,
• samostatnost, rozhodnost, loajálnost,
• zájem o gastronomii a kreativitu ve vaření.

Nabízíme:
• odpovídající platové ohodnocení,
• další firemní benefity,
• ubytování zajištěno,
• zázemí stabilní společnosti,
• možnost seberealizace a osobního rozvoje.

Nástup: dohodou
Kontakt: Pavla Hodinková
E-mail: pavla@dream-job.cz

KUCHAŘ/KUCHAŘKA - práce od pondělí do pátku, víkendy volné Podáno: 21.08.2017, region: Celá ČR

Nabíráme do provozů Fresh and Tasty (Zátiší Group)

Milujete kuchařinu, ale o víkendu a večer chcete mít volno? Zajímají vás nejnovější trendy vaření? Láká vás vařit na prestižních místech v Praze pro lidi, kteří to ocení?

Nabízíme dvě pracoviště!
*Studio Barrandov, Kříženeckého náměstí 322/5, Praha 5
*International School of Prague, Nebušická 700, Praha 6

Pracovní doba je od pondělí do pátku, většinou od 5:30 do 15:00.
Odměna 120 Kč/hod.

Benefity: Multisport karta, skvělá personálka, kurzy dalšího vzdělávání, 50% sleva na vouchery do našich restaurací, krásné pracovní oblečení, volno na státní svátky a taky dárek k narozeninám:-)
Mimopražským kolegům pomůžeme s ubytováním.

Více informací: www.freshandtasty.cz
CV zašlete na: hr@zatisigroup.cz

Hledáme servírku do nové, příjemně zařízené hotelové restaurace, okr. Ostrava Podáno: 21.08.2017, region: Moravskoslezský kraj

Hotel a restaurace Palfrig ve Staré Vsi nad Ondřejnicí okr. Ostrava přijme do nové, příjemně zařízené hotelové restaurace servírku.
Požadujeme praxi v oboru, spolehlivost, samostatnost, příjemné a vstřícné vystupování.
Nabízíme dobré platové podmínky, příjemné pracovní prostředí, zázemí stabilní společnosti.

Bližší info : Tel. 721 851 100 nebo e-mail : info@hotel-palfrig.cz
Prosíme o zaslání profesního životopisu.

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb