Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Kulinářské umění

Datum: 28.04.2014Název:Kulinářské umění

Slogan projektu

Nejdříve je Kulinářské umění, až potom recepty

O projektu

Kulinářské umění je vzdělávací projekt zaměřený na profesionální gastronomické vzdělávání formou video e-learningu v kombinaci s praktickou výukou v kuchyni. Je určený pro profesionály v gastronomii a studenty gastronomických a hotelových škol, kteří se chtějí sebevzdělávat v oboru Kulinářského umění a zlepšovat tak svou odbornou kvalifikaci a cenu na trhu práce.

Cílem je naučit Vás podstatu kulinářského umění formou video modulů a ne ukazovat Vám jak se vaří další recept. Pokud totiž pochopíte jednotlivé kulinářské techniky a postupy, bude umět vytvářet si recepty vlastní, a to je podstata Kulinářského umění.

Každý video kurz je zaměřený na jedno téma Kulinářského umění, které je do detailu zpracované a vysvětlené tak, aby bylo srozumitelné pro každého. Proto jsme také zvolili formu video kurzů, které si můžete pohodlně pustit na svém počítači, tabletu nebo dokonce telefonu a začít tak kdykoliv studovat.

Kulinářské umění Vám také současně nabízí neustále se rozšiřující databázi profesionálních receptur, včetně kalkulací a detailně popsaných postupů jak při přípravě, tak při expedici daného jídla, podle kterých můžete začít ihned profesionálně vařit ve své restauraci, hotelu, či penzionu. Každá taková receptura obsahuje položkovou kalkulaci, která Vám umožní mít pod kontrolou své příjmy a výdaje a generovat tak zisk.

Svoje nově získané znalosti si také můžete vyhodnotit pomocí kvízů, které jsou zpracované pro každý kurz Kulinářského umění.  Když se Vám podaří úspěšně zvládnout všechny kvízy jednoho tematického celku, můžete si udělat certifikát.

Projekt je inspirován mou vlastní zkušeností s metodikou vyučování kulinářského umění na světových gastronomických školách jako je The International culinary school at the Art Institute, kterou jsem vystudoval, nebo Culinary Institute of America.

 

Jiří Roith – zakladatel projektu Kulinářské umění

www.kulinarskeumeni.cz

 

Pro členy AKC ČR  jsou připraveny na nákup licencí snížené ceny (každý člen AKC ČR se musí prokázat členským číslem):

 

Školy a studenti                     Běžná cena                        Sleva pro členy AKC                        Cena po slevě

Školní licence na rok               9.990,- Kč bez DPH                    10%                       9.082,- Kč bez DPH

Licence pro studenta               1.198,- Kč bez DPH           cena je na dobu celého studia!

Profi gastro provozovny

Roční licence                              5.990,- Kč bez DPH        4.990,- Kč při zakoupení licence v měsíci červenci 2014 (Sleva 20%)

 

Pokud vás tento projekt oslovil neváhejte kontaktovat zakladatele projektu pana Jiřího Roitha, jiri.roith@rbgastronomy.czTel: +420 773 077 330

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb