Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

KURZ: HOVĚZÍ STEAKY - II.

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

29.09.2012, 15 - 20hod, v učebně a grilovacím středisku firmy STEAKGRILL

Pobočka: Cena pro členy:
Přihlášky do: 29.09.2012Cena pro nečleny:

Lektoři

pan Jaroslav Honzajk

Informace

Unikátní 5 ti hodinový seminář o grilování. Pro veliký úspěch a zájem, kurzy pořádáme v učebně a grilovacím středisku firmy STEAKGRILL. Na letošek plánujeme 3 kurzy grilování pro každého a 2 kurzy HOVĚZÍ STEAKY. Kurz grilování pro každého je tak trochu všeobecný, kde se naučíte co, kdy, kde, jak a správné techniky grilování. Unikátnost tohoto semináře spočívá ve více než 50 stránkách textu s barevnými fotografiemi, ve kterém jsou všechny techniky grilování popsány pro následnou referenci. Unikátní také je více než hodinová video-presentace od autora tohoto semináře pana Michaela Klímy. Náš přední grillman pan Jaroslav Honzajk, bude se svými asistenty demonstrovat kuchařské techniky, jako je broušení nožů, krájení a grilování steaků, tenderizování, marinování, dále i grilování drůbeže, ryb, krevet, zeleniny a ovoce. Následně budeme demonstrovat tajemství správného grilování těchto potravin na grilu. Součástí semináře bude ochutnávka všech upravovaných potravin se sklenkou dobrého vína či piva. J Grilování není, zase tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo. Pro ty co si chtějí prohloubit své znalosti a chtějí se dozvědět více, jsme připravili kurz s jednoduchým názvem HOVĚZÍ STEAKY. V tomto kurzu máte možnost ochutnat a naučit se rozeznávat několik velice známých i méně známých steaků nejenom z USA. Dále se naučíte různé techniky grilování, gridlování, pečení na grilu, Churrasco apod. Tento kurz nebude jen o steacích, ale také o populárních jídlech, která se z nich dají snadno připravit. Kurz „HOVĚZÍ STEAKY“, je nezávislým pokračováním kurzu Grilování pro každého a kredity, které jste získali absolvováním kurzů, se sčítají. Pro přespolní můžeme zajistit ubytování v nedalekém pěkném hotýlku. Cena seminářů je 2500,- Kč. Kurzy jsou připravovány pro omezené množství 12 účastníků. Pokud nechcete riskovat, že kurz bude již obsazen, tak nás kontaktujte co nejdříve. Člen AKC ČR má slevu 20%. V případě zájmu o kurz nás kontaktujte na: honzajk@steakgrill.cz, nebo na tel.: 777 72 73 62 AKC ČR - ODBORNÝ GARANT KURZU

Generální partner AKC ČR

Bidvest

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Nippon CEC

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění Rok řemesel 2016

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel SeeJay - Tip radio SeeJay Radio Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club
 

Partner Národního týmu AKC ČR

EUREST, spol. s r.o. Flop a Flosman Flosman Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

1 EUREST, spol. s r.o. Gastrojobs.cz Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2016 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb