Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

KURZ: HOVĚZÍ STEAKY - II.

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

29.09.2012, 15 - 20hod, v učebně a grilovacím středisku firmy STEAKGRILL

Pořádá pobočka: Cena pro členy:
Přihlášky do: 29.09.2012Cena pro nečleny:

Lektoři

pan Jaroslav Honzajk

Informace

Unikátní 5 ti hodinový seminář o grilování.
Pro veliký úspěch a zájem, kurzy pořádáme v učebně a grilovacím středisku firmy STEAKGRILL. Na letošek plánujeme 3 kurzy grilování pro každého a 2 kurzy HOVĚZÍ STEAKY. Kurz grilování pro každého je tak trochu všeobecný, kde se naučíte co, kdy, kde, jak a správné techniky grilování.

Unikátnost tohoto semináře spočívá ve více než 50 stránkách textu s barevnými fotografiemi, ve kterém jsou všechny techniky grilování popsány pro následnou referenci. Unikátní také je více než hodinová video-presentace od autora tohoto semináře pana Michaela Klímy.

Náš přední grillman pan Jaroslav Honzajk, bude se svými asistenty demonstrovat kuchařské techniky, jako je broušení nožů, krájení a grilování steaků, tenderizování, marinování, dále i grilování drůbeže, ryb, krevet, zeleniny a ovoce. Následně budeme demonstrovat tajemství správného grilování těchto potravin na grilu. Součástí semináře bude ochutnávka všech upravovaných potravin se sklenkou dobrého vína či piva. J

Grilování není, zase tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo. Pro ty co si chtějí prohloubit své znalosti a chtějí se dozvědět více, jsme připravili kurz s jednoduchým názvem HOVĚZÍ STEAKY. V tomto kurzu máte možnost ochutnat a naučit se rozeznávat několik velice známých i méně známých steaků nejenom z USA. Dále se naučíte různé techniky grilování, gridlování, pečení na grilu, Churrasco apod. Tento kurz nebude jen o steacích, ale také o populárních jídlech, která se z nich dají snadno připravit.

Kurz „HOVĚZÍ STEAKY“, je nezávislým pokračováním kurzu Grilování pro každého a kredity, které jste získali absolvováním kurzů, se sčítají.

Pro přespolní můžeme zajistit ubytování v nedalekém pěkném hotýlku.

Cena seminářů je 2500,- Kč. Kurzy jsou připravovány pro omezené množství 12 účastníků. Pokud nechcete riskovat, že kurz bude již obsazen, tak nás kontaktujte co nejdříve.

Člen AKC ČR má slevu 20%.



V případě zájmu o kurz nás kontaktujte na: honzajk@steakgrill.cz, nebo na tel.: 777 72 73 62

AKC ČR - ODBORNÝ GARANT KURZU

Generální partner AKC ČR

Bidvest

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. Callebaut Candola Gastro Holding Fomi Gastrojobs.cz Hotel InterContinental Prague Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. FANY INFO REVUE Gastro & Hotel Svět H&G Svět Horeca
 

Ostatní partneři

Asociace hotelů a restaurací ČR Czech Specials Czech Tourism Folklorní sdružení České republiky Kudyznudy

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Reiber Chef Club

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2014 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb