Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Rozdíl mezi „čerstvou“, „právě sklizenou“ a „mraženou“ zeleninou

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie Online přihláška

Související články

Fotogalerie ze semináře

Soubory ke stažení

On-line přihláška - seminář Rozdíl mezi „čerstvou“, „právě sklizenou“ a „mraženou“ zeleninou, 4.1.2017

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

04.01.2017, 11:30-14:3, Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace, Charbulova 106 Brno

Pobočka: pobočka BrnoCena pro členy: 400,-
Přihlášky do: 22.12.2016Cena pro nečleny: 600,-

Lektoři

Jiří Horák, zástupce společnosti ARDO

Jiří je kuchař s více než 20-ti letou praxí. Začínal ve veřejném stravování, poté pokračoval ve známé cateringové společnosti, ze které přešel do restaurací zvučných pražských hotelů. Zde se setkal a spolupracoval s předními českými kulinářskými odborníky. Během dalších 10 let se podílel na pre-openingu a openingu 6 hotelových projektů, během kterých se vypracoval na pozice Executive Chef, F&B manager a Operations manager. Nyní má za svůj osobní cíl předávat a šířit získané zkušenosti.

FOTOGALERIE ZE SEMINÁŘE:

http://www.akc.cz/fotogalerie-453/seminar-rozdil-mezi-cerstvou-prave-sklizenou-a-mrazenou-zeleninou-4-1-2017

 

Program

1.     Interpretace pojmů („čerstvá zelenina“, „právě sklizená zelenina“, „mražená zelenina“) s názornými ukázkami + ekonomická stránka

2.     Čerstvá vs. Zmražená

3.     Prezentace a produkty společnosti ARDO

4.     Příprava jídel ze zeleniny a degustace

5.     Diskuze 

Informace

Doba konání:            11.30 hodin, předpokládaný konec 14.30 hodin

Cena semináře: (v ceně je zahrnuto účast na semináři, občerstvení – káva, nápoje, občerstvení a certifikát)

 

ČLEN AKC ČR                                                       400,- Kč včetně 21% DPH 

ČLEN JUNIOR                                                       200,- Kč včetně 21% DPH 

ČLEN SENIOR KLUBU  AKC ČR                       200,- Kč včetně 21% DPH

NEČLEN                                                                 600,- Kč včetně 21% DPH  

 

Počet míst je omezen!!!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 22. prosince 2016.  Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejdéle 5 dní před daným kurzem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny semináře. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb