Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář Avantgardní Česko

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie

Související články

fotogalerie ze semináře

Soubory ke stažení

25.02.2017, 9:30-16:00, Hotel Studánka, Letovisko Studánka 505, 516 01 Rychnov nad Kněžnou

Pobočka: pobočka východní ČechyCena pro členy: 980,-
Přihlášky do: 20.02.2017Cena pro nečleny: 1 800,-

Lektoři

Pavel Bicek, který pracuje ve Wellness hotelu Beethoven Chomutov a je členem pobočky Karlovy Vary, říká: „Jsem zastáncem filosofie Zdeňka Pohlreicha, mým soutěžním utkáním je plná restaurace a zákazníci, kteří se vrací.“

 

Program

Program semináře:

- progresivní přístup k využívání českých surovin 

- inovativní přístup k chuťovým zvykům s vývojovými tendencemi

- náhled na pochopení chemických vlastností surovin a jejich rodových podrobností 

- využití molekulární kuchyně, nejen jako samostatného proudu gastronomie, ale spíš poskytnutí náhledu na možnosti kreativní aplikace tohoto moderního trendu

- dotazy a konzultace 

- exkurze hotelu

Informace

Cena: člen AKC 980,- Kč, pro nečleny AKC 1800,- Kč vč. 21% DPH

 

Účastnický poplatek uhradíte fakturou, která Vám bude zaslána na základě vyplněné a odeslané on-line přihlášky. 

 

Uzávěrka přihlášek a informace: do 20. 2. 2017 e-mailem jarmilakar@seznam.cz nebo na telefonním čísle 606 574 922

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře,  je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb