Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář Avantgardní Česko

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie

Související články

fotogalerie ze semináře

Soubory ke stažení

25.02.2017, 9:30-16:00, Hotel Studánka, Letovisko Studánka 505, 516 01 Rychnov nad Kněžnou

Pobočka: pobočka východní ČechyCena pro členy: 980,-
Přihlášky do: 20.02.2017Cena pro nečleny: 1 800,-

Lektoři

Pavel Bicek, který pracuje ve Wellness hotelu Beethoven Chomutov a je členem pobočky Karlovy Vary, říká: „Jsem zastáncem filosofie Zdeňka Pohlreicha, mým soutěžním utkáním je plná restaurace a zákazníci, kteří se vrací.“

 

Program

Program semináře:

- progresivní přístup k využívání českých surovin 

- inovativní přístup k chuťovým zvykům s vývojovými tendencemi

- náhled na pochopení chemických vlastností surovin a jejich rodových podrobností 

- využití molekulární kuchyně, nejen jako samostatného proudu gastronomie, ale spíš poskytnutí náhledu na možnosti kreativní aplikace tohoto moderního trendu

- dotazy a konzultace 

- exkurze hotelu

Informace

Cena: člen AKC 980,- Kč, pro nečleny AKC 1800,- Kč vč. 21% DPH

 

Účastnický poplatek uhradíte fakturou, která Vám bude zaslána na základě vyplněné a odeslané on-line přihlášky. 

 

Uzávěrka přihlášek a informace: do 20. 2. 2017 e-mailem jarmilakar@seznam.cz nebo na telefonním čísle 606 574 922

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře,  je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb