Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

ZrušenoKurz - Slavnostní mísa pro 8 osob - soutěžní

Online přihláška

On-line přihláška - kurz Slavnostní mísa pro 8 osob, 4.-5.3.2017

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

04.03.2017 - 05.03.2017, dvoudenní , Centrum odborné přípravy Vincenze Priessnitze v gastronomických a potravinářských oborech - SPV Jeseník, Priessnitzova 1345/49a, Jeseník

Pobočka: pobočka BrnoCena pro členy: 2 900,-
Přihlášky do: 25.02.2017Cena pro nečleny: 3 500,-

Lektoři

Z DŮVODU NEMOCI LEKTORA BUDE SEMINÁŘ PŘESUNUT NA MĚSÍC KVĚTEN.

 

Lukáš ENDE

•          pracuje jako učitel odborného výcviku a odborných předmětů oboru kuchař na škole v Hradci Králové

•          je aktivní soutěžící - mnoho ocenění a úspěchů na zahraničních soutěžích, poslední Olympiáda IKA 2016 - bronz

•          připravuje žáky na soutěže v ČR i zahraničí

•          je certifikovaný komisař pro hodnocení soutěžních kategorií kuchař

•          je držitelem zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové

Program

 První den

- hodnocení a posuzování jednotlivých kategorií a výrobků na soutěže pořádané AKC ČR

-Sestavení 8 porcové slavnostní mísy

-příprava vlastních masových výrobků a zeleninových doplňků

 

Druhý den

-příprava mas, zeleniny a jiných doplňků před aspikováním

-správné aspikování

Informace

CENA:

ČLEN AKC ČR                                  2.900,- Kč včetně 21% DPH 
NEČLEN                                             3.500,- Kč včetně 21% DPH

Doba konání:        

sobota   4.3.     10.00 hodin – 17.00 hodin

neděle   5.3.       8.00 hodin – 13.00 hodin

Po dohodě zajistíme oběd a občerstvení, ale není zahrnuto do ceny kurzu.  

Informace ohledně ubytování podá pan  Luděk Ungermann, tel: 739 559 913, e-mail: ungermann@sosjesenik.cz      

Kontaktní osoba:

Eliška Dernerová, předsedkyně pobočky AKC ČR - Brno, tel.602 585 214, brno@akc.cz , akcbrno2015@atlas.cz

Počet míst je omezen!!!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je  28. února 2017Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na kurzu.  Poplatek za kurz musí být uhrazen do konání kurzu.

Počet míst je omezen. 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého kurzu, je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejdéle 5 dní před daným kurzem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny kurzu. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na kurzu je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného kurzu.

Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb