Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Kuchařská olympiáda, Bocuse ´d Or a soutěžní zákulisí

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie

Související články

fotogalerie ze semináře

Soubory ke stažení

18.03.2017, 10:00-14:0, Pivovarský dvůr Purkmistr v Plzni Černicích

Pobočka: pobočka ŠumavaCena pro členy: 700,-
Přihlášky do: 10.03.2017Cena pro nečleny: 900,-

Lektoři

Jan HORKÝ – kapitán Národního týmu AKC ČR,  v minulosti šéfkuchař Francouzské a Plzeňské restaurace v Obecním domě, šéfkuchař restaurantu Zlatá Praha v hotelu Intercontinental, oceněný finalista mnoha světových soutěží

 

foto: M.Moučka

Program

Uvaříme si pokrmy z olympijského menu restaurace národů, které bylo ohodnocené bronzovou medailí.  Ukážeme vám jak se peče tradiční ryba v těstě. Recept pochází z francouzského Lyonu, kde se pořádá nejslavnější soutěž Bocuse ´d Or. Promítneme vám fotky ze soutěží a odhalíme vám zákulisí světových gastronomických soutěží. Veškeré pokrmy budete ochutnávat. Samozřejmě si ze semináře odnesete receptury připravovaných pokrmů a certifikát o vaší účasti.

 

Pokrmy, které budeme chystat:

1) Opečený candát s račí omáčkou, fenykl v „sous vide“, terinka z candáta s račími ocásky

2) Pečený hřbet z jelena, perníková omáčka, zvěřinové jelítko, bramborová kroketa, karotkové purée

3) Tradiční francouzská ryba v máslovém těstě

Informace

Doba konání:            Od 10.00 hodin předpokládaný konec cca 14.00 hodin

Cena semináře: (v ceně je zahrnuta účast na semináři, občerstvení – káva, nápoje, občerstvení a certifikát)

 

ČLEN AKC ČR                                                       700,-Kč  včetně 21% DPH 

NEČLEN                                                                   900 ,- Kč včetně 21% DPH

Počet míst je omezen!!!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 10. března 2017.  Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději 2 dny před konáním semináře.

 

Partneři semináře:

Veškeré suroviny pro přípravu pokrmů dodal hlavní partner semináře Makro Plzeň
Prostory pro konání semináře poskytl Hotel Purkmistr, Pivovarský dvůr, Plzeň

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace. 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb