Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Kuchařská olympiáda, Bocuse ´d Or a soutěžní zákulisí

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie

Související články

fotogalerie ze semináře

Soubory ke stažení

18.03.2017, 10:00-14:0, Pivovarský dvůr Purkmistr v Plzni Černicích

Pobočka: pobočka ŠumavaCena pro členy: 700,-
Přihlášky do: 10.03.2017Cena pro nečleny: 900,-

Lektoři

Jan HORKÝ – kapitán Národního týmu AKC ČR,  v minulosti šéfkuchař Francouzské a Plzeňské restaurace v Obecním domě, šéfkuchař restaurantu Zlatá Praha v hotelu Intercontinental, oceněný finalista mnoha světových soutěží

 

foto: M.Moučka

Program

Uvaříme si pokrmy z olympijského menu restaurace národů, které bylo ohodnocené bronzovou medailí.  Ukážeme vám jak se peče tradiční ryba v těstě. Recept pochází z francouzského Lyonu, kde se pořádá nejslavnější soutěž Bocuse ´d Or. Promítneme vám fotky ze soutěží a odhalíme vám zákulisí světových gastronomických soutěží. Veškeré pokrmy budete ochutnávat. Samozřejmě si ze semináře odnesete receptury připravovaných pokrmů a certifikát o vaší účasti.

 

Pokrmy, které budeme chystat:

1) Opečený candát s račí omáčkou, fenykl v „sous vide“, terinka z candáta s račími ocásky

2) Pečený hřbet z jelena, perníková omáčka, zvěřinové jelítko, bramborová kroketa, karotkové purée

3) Tradiční francouzská ryba v máslovém těstě

Informace

Doba konání:            Od 10.00 hodin předpokládaný konec cca 14.00 hodin

Cena semináře: (v ceně je zahrnuta účast na semináři, občerstvení – káva, nápoje, občerstvení a certifikát)

 

ČLEN AKC ČR                                                       700,-Kč  včetně 21% DPH 

NEČLEN                                                                   900 ,- Kč včetně 21% DPH

Počet míst je omezen!!!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 10. března 2017.  Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději 2 dny před konáním semináře.

 

Partneři semináře:

Veškeré suroviny pro přípravu pokrmů dodal hlavní partner semináře Makro Plzeň
Prostory pro konání semináře poskytl Hotel Purkmistr, Pivovarský dvůr, Plzeň

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace. 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb