Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

ZrušenoKuchařské umění očima dvou lidí, kteří k tomu mají určitě co říci

Online přihláška

On-line přihláška - seminář Kuchařské umění, 5.4.2017

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

05.04.2017, 9:30-14:30, kuchařské studio Nestle Profesional, Mezi vodami 2035/31, Praha-Modřany 143 00

Pobočka: pobočka Karlovy VaryCena pro členy: 1 500,-
Přihlášky do: 29.03.2017Cena pro nečleny: 2 000,-

Lektoři

Radek David

 šéfkuchař restaurace La Veranda-Praha, Babiččina zahrada  Praha

La Veranda-Kyjev, síť restaurací Oliva-Kyjev

propagátor nových trendů v ČR

kapitán kuchařského týmu Czech Culinary Team

věčný kuchař „SOUTĚŽÁK“ optimista a tahoun gastronomie dopředu J

Lukáš Skála

 šéfcukrář restaurace Bruxx a Hospoda Vinohradský pavilon

člen kuchařského týmu Czech Culinary Team

několikanásobný cukrář roku

 

Program

-seznámení s kuchařským uměním

-základní informace pro kuchaře a cukráře, kteří se chtějí vydat na soutěžní dráhu

-seznámení s jednotlivými kategoriemi kuchařských a cukrářských soutěží

-rozebrání do detailu jednotlivých kategorií

-leštění neboli aspikování výrobků v praxi – jak na to

-„plaiting“ na talíře

-vizuální ukázky dobře hodnocených prací a zdůvodnění z kuchařské olympiády 2016

-volná diskuze k jednotlivým kategoriím

 

Informace

Cena semináře:  (v ceně je zahrnuta účast na semináři, certifikát)

 

JUNIOR AKC ČR + mistři a učitelé odborného výcviku:                 

1 000,- Kč včetně 21% DPH

JUNIOR nečlen:           1 200,- Kč včetně 21% DPH

ČLEN AKC ČR:          1 500,- Kč včetně 21% DPH

NEČLEN:                    2 000,- Kč včetně 21% DPH    

 

Poplatek za seminář musí být uhrazen do data semináře. Online přihlášky naleznete na www.akc.cz. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.   

 

Počet míst omezen. 

Pokud nebude seminář minimálně naplněn 10 osobami, organizátor si vyhrazuje právo seminář zrušit.

Uzávěrka přihlášek je 29. března 2017.  Přihlášky můžete vyplnit online na www.akc.cz

Kontaktní osoba: Lukáš Paluska, předseda AKC ČR Karlovy Vary, Tel: 777 67 40 38


 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb