Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Kurz - Čokoláda + Zmrzlina

27.05.2017 - 28.05.2017, dvoudenní, CESK. a. s., Jarní 1058/44, Brno-Maloměřice

Pobočka: pobočka BrnoCena pro členy: 4 600,-
Přihlášky do: 22.05.2017Cena pro nečleny: 5 800,-

Lektoři

Miloslava UHERKOVÁ  v roce 1999 získala titul Český cukrář, účastnila se Mistrovství světa v ČR.

Další úspěchy: od roku 2013 Gastro Hradec -  Vitana Cup, od roku 2010 připravuje na soutěže žáky v oboru cukrář. Pod jejím vedením žáci obsazují první pozice v soutěži Gastro Hradec Vitana Cup.

 

Blanka VAVŘÍKOVÁ – od roku 2014 připravuje žáky v oboru cukrář na tuzemské a mezinárodní soutěže. Poslední úspěch pod jejím vedením získala žákyně, která se umístila na 1. místě v soutěži Moravský pohár.

 

Jakub DERNER – cukrář technolog firmy CESK, od roku 2011 se účastní tuzemských soutěž.

Úspěchy na soutěžích:

2012 –  Moravský pohár

2012 – Nejatraktivnější výrobek roku (v jednotné kategorii senior / junior)

 

 

 

 

Program

Program bude rozložen do dvou dnů:

Účastníci kurzu si připraví čokoládový dezert, různé čokoládové ozdoby, které využijí druhý den pro sestavení prostorové čokoládové ozdoby na dort.

Typy ozdob: dvoubarevné cigaretky, filigrány, komínky, kroužky, spirálky, polokoule (menší, větší), lístky (roztírané a slévané), skořápku na zmrzlinový dezert, střepy přes strukturální folii, na závěr si připraví podložky pod ozdoby.

Vyrobí dva druhy pralinek – jeden za pomocí formy, druhý ručně.

Společná výroba čtyř druhů zmrzlin a následná příprava zmrzlinového dezertu.

Informace

Doba konání kurzu:

1.den -  9:30 – 17:30

2.den – 8:00 – 16:30

 

 

Účastníci si zajistí:

·         Paletový nůž cca 20 cm

·         Špachtli

·         Hladký malý nůž

·         Plochý štětec

·         Zubatou kartu

·         Krabičku na ozdobu (20 x 20 x 20 cm)

V ceně jsou receptury a certifikát o absolvování kurzu.

Po dohodě zajistíme oběd a občerstvení, ale není zahrnuto do ceny kurzu. 

Na závěr kurzu - společné foto v profesním oděvu.

Kontaktní osoba:

Eliška Dernerová, předsedkyně pobočky AKC ČR - Brno, tel.602 585 214, brno@akc.cz , akcbrno2015@atlas.cz 

 

 

Cena:

 

ČLEN AKC ČR                                    4.600,- Kč včetně 21% DPH 

NEČLEN                                             5.800,- Kč včetně 21% DPH  

 

Uzávěrka přihlášek je 22. května 2017. Poplatek za kurz musí být uhrazen do data konání kurzu.

 

Na základě zaslané přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.

Počet míst je omezen.

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého kurzu, je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejdéle 5 dní před daným kurzem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny kurzu. V případě stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.  


Stornování účasti na kurzu je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného kurzu.

 

Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

 

 

 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb