Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Menu semifinalisty Global Chefs Challenge 2017

Online přihláška

On-line přihláška - seminář Menu GCC, 24.11.2017

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

24.11.2017, 10:00-14:0, Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, Praha 4, gastrostudio

Pobočka: pobočka pražská a středočeskáCena pro členy: 750,-
Přihlášky do: 15.11.2017Cena pro nečleny: 1 200,-

Lektoři

Tomáš KOUREK, semifinalista Global Chefs Challenge 2017

foto Studio Petrohrad

Program

PŘEDKRM

Filet z vlka vařený v páře z bylin,

Závitek z vlka a zauzené hřebenatky,

Hruškovo tamarindové pyré,

Okurkový gel, řepná krusta

A smrkový olej

 

HLAVNÍ JÍDLO

Restovaný telecí hřbet na tymiánu

Ragů z ledvinek a zeleniny, Pyré z kapusty

Pěna z lesních hub, kaštanů a foie gras

Ostružiny a šípky

Telecí jus

 

DEZERT

Čokoládový mousse s fazolkami Tonka

Mandlovo smetanové želé

Pařený perník

Švestková omáčka a švestkový kompot

Informace

Cena semináře:  (v ceně je zahrnuto účast na semináři, písemné materiály, káva, nealko, oběd a certifikát)

ČLEN AKC ČR  - 750,-Kč včetně 21% DPH 

NEČLEN AKC ČR - 1200,-Kč včetně 21% DPH

On-line přihlášku naleznete v levém horním rohu této stránky.

Počet míst je omezen!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je  15. listopadu. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře,  je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejdéle 5 dní před daným kurzem.  V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na kurzu je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného kurzu.


Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

Hlavním partnerem semináře: Nestlé Česko s.r.o.

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb