Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Správná hygienická a výrobní praxe a systémy HACCP

Online přihláška

On-line přihláška - HACCP, 3.10.2017, pobočka SČ

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

03.10.2017, 14:30, Hotel & Restaurant Větruše, Fibichova 392/25, 400 01 Ústí nad Labem

Pobočka: pobočka Severní ČechyCena pro členy: 100,-
Přihlášky do: 26.09.2017Cena pro nečleny: 500,-

Lektoři

Alena STEJSKALOVÁ, DiS.

Program

Platná legislativa

Systémy pro řízení hygienické kvality

Správná hygienická a výrobní praxe

Systém HACCP

Informace o alergenech

Informace

Práce lektora bude snímána na plátno. Obdržíte certifikát o školení a písemné materiály.

Doba školení cca 3 hodiny.

 

Cena semináře:

Člen AKC                                                 100,- Kč vč. 21%  DPH

Ostatní                                                    500,- Kč vč. 21% DPH

On-line přihlášku naleznete v levém horním rohu této stránky.

Počet míst je omezen!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je  26. září. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen před konáním semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře,  je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem.  V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na seminář je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.


Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb