Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Sladkosti inspirované francouzskou cukrařinou

Přílohy ke stažení Online přihláška

Soubory ke stažení

On-line přihláška - seminář Sladkosti...., 21.10.2017

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

21.10.2017, 10:00, Střední škola zemědělská a potravinářská, Národních mučedníků 141, Klatovy, Cukrářská výrobna Centra praktického vyučování

Pobočka: pobočka ŠumavaCena pro členy: 1 100,-
Přihlášky do: 17.10.2017Cena pro nečleny: 1 100,-

Lektoři

Pavlína BERZSIOVÁ - viceprezidentka AKC ČR a lektorka seminářů

 

Alena PECHLÁTOVÁ  - učitelka odborných předmětů a lektorka seminářů

Program

- Pálená hmota, profiterolky, croquembouche,eclaires

- Máslové listové těsto – mille – feuille, plněné koláčky

- Makronky – pečení korpusů, výroba nápní

- Tartaletky – citronové, vanilkové, čokoládové, levandulové

- Briošky – výroba kynutého těsta za studena, tvarování, plnění 

Informace

V ceně kurzu je:

- certifikát o absolvování kurzu

- občerstvení

- písemné materiály od lektorů

- s sebou nutno přinést pracovní oděv  

 

Cena:                                      1 100 ,- Kč včetně 21% DPH  

 

Doba konání: začátek v 10.00 hodin – doba trvání přibližně 4 hodiny    

  

Uzávěrka přihlášek je 17.10.. 2017. Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře. On-line přihlášky naleznete na http://www.akc.cz/

Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.

 

Počet míst je omezen! Pokud nebude seminář naplněn 10ti osobami, organizátor semináře si vyhrazuje právo seminář zrušit.

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat

svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě

stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na

sekretariát AKC ČR.

 

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to

nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

 

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a

organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky

poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb