Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Sladkosti inspirované francouzskou cukrařinou

Přílohy ke stažení Online přihláška

Soubory ke stažení

On-line přihláška - seminář Sladkosti...., 21.10.2017

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

21.10.2017, 10:00, Střední škola zemědělská a potravinářská, Národních mučedníků 141, Klatovy, Cukrářská výrobna Centra praktického vyučování

Pobočka: pobočka ŠumavaCena pro členy: 1 100,-
Přihlášky do: 17.10.2017Cena pro nečleny: 1 100,-

Lektoři

Pavlína BERZSIOVÁ - viceprezidentka AKC ČR a lektorka seminářů

 

Alena PECHLÁTOVÁ  - učitelka odborných předmětů a lektorka seminářů

Program

- Pálená hmota, profiterolky, croquembouche,eclaires

- Máslové listové těsto – mille – feuille, plněné koláčky

- Makronky – pečení korpusů, výroba nápní

- Tartaletky – citronové, vanilkové, čokoládové, levandulové

- Briošky – výroba kynutého těsta za studena, tvarování, plnění 

Informace

V ceně kurzu je:

- certifikát o absolvování kurzu

- občerstvení

- písemné materiály od lektorů

- s sebou nutno přinést pracovní oděv  

 

Cena:                                      1 100 ,- Kč včetně 21% DPH  

 

Doba konání: začátek v 10.00 hodin – doba trvání přibližně 4 hodiny    

  

Uzávěrka přihlášek je 17.10.. 2017. Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře. On-line přihlášky naleznete na http://www.akc.cz/

Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.

 

Počet míst je omezen! Pokud nebude seminář naplněn 10ti osobami, organizátor semináře si vyhrazuje právo seminář zrušit.

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat

svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě

stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na

sekretariát AKC ČR.

 

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to

nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

 

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a

organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky

poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb