Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Královny koření - feferonky + úprava netradičního kynutého těsta

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie

Související články

FOTOGALERIE

Soubory ke stažení

25.11.2017, 10:00-14:0, Labská SOŠ a SOU Pardubice, s. r. o., U Josefa 118, Pardubice 530 09

Pobočka: pobočka východní ČechyCena pro členy: 650,-
Přihlášky do: 16.11.2017Cena pro nečleny: 900,-

Lektoři

Ladislav KŘÍŽEK - pálivý kouzelník z Kostěnic

Vladimír PÁTEK - aktivní člen pobočky VČ AKC ČR, šéfkuchař Bistro Real Pardubice

Program

Seminář o koření chilli, jeho půvabu a všestranného použití v gastronomii:

  

·         Sekaná pečeně připravovaná ve vodní lázni doplněná chilli omáčkou a pečenými papričkami

 

·         Kuřecí paličky dozlatova pečené s mangovou chilli omáčkou

 

·         Ratatouille s chilli papričkami a máslovou bagetou

 

·         Hovězí, vepřový, kuřecí steak s ovocnou a zeleninovou chilli omáčkou

 

·         Dezert: sušenky s habaneros papričkami (SHU cca 350 000)

 

Další informace pro další zpracování papriček: zavařování, sušení, uzení.

Ukázka rostlin (s omezením na mimosezónu) včetně literatury.

 

A na co se těšit na závěr?

 

Vodka  s papričkami Buth – Jolokia (SHU  1 000 000 - 1 200 000)

SHU: odkaz na Scovilleova stupnice - udává změřenou pálivost na paprik a chilli papriček (další informace na Googlu)

 

Netradiční kynutá těsta:  

aneb jak pohostit návštěvu když vedle v krámě nemají chlebíčky a slané tyčky :o)

·         Moravský koláč s červeným zelím a kachním masem

·         Zabijačkové kynuté bochánky

·         Listová (plundrová) kroketa s uzeným masem a smaženou cibulkou

·         Nebo co doma najdeš. 

atd. atd. Překvapení (ať hned všechno nevykecám)   

Informace

člen  AKC ČR 650,- Kč, nečlen 900,- Kč, student 500,- Kč včetně 21%DPH

Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.  Uzávěrka přihlášek: nejpozději do 16. listopadu 2017. 

Kontakt: e-mail jarmilakar@seznam.cz nebo na mobilní telefon 606 574 922

 

On-line přihlášky naleznete v levém horním rohu této stránky.

Počet míst je omezen!

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat

svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě

stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na

sekretariát AKC ČR.

 

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to

nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

 

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a

organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky

poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk