Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Chutné a zdravé vaření, v hlavní roli zelenina a obiloviny

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

20.11.2017, od 15:00, Hotel & Restaurant Větruše, Fibichova 392/25, 400 01 Ústí nad Labem

Pobočka: Cena pro členy: 350,-
Přihlášky do: 10.11.2017Cena pro nečleny: 700,-

Lektoři

Lukáš UHER

Hermann SALZER

Zdeněk HLADÍK

Program

CO VÁS ČEKÁ:

- netradiční suroviny

- originální recepty

- vaření a degustace

- jak dostat z Vašich technologií maximum

- diskuzní fórum - otázky a odpovědi

CO SI ODNESETE:

- cenné informace

- receptový sešit

- osvědčení AKC

Informace

AKC ČR, SEKCE VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ pořádá v rámci celoživotního vzdělávání zážitkový seminář

CHUTNÉ A ZDRAVÉ VAŘENÍ, v hlavní roli zelenina a obiloviny.

Seminář je určen především pro školní jídelny, menzy, nemocnice, domovy seniorů, podnikové stravování, rehabilitační ústavy, atd.

Cena:

člen AKC ČR 350,-Kč vč. DPH

nečlen AKC ČR 700,-Kč vč. DPH

Doba konání: od 15:00 do 18:00

On-line přihlášky naleznete v levém horním rohu této stránky. Uzávěrka přihlášek je 10.11.2017

Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.                                                                            Registrační  poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat

svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě

stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na

sekretariát AKC ČR.

 

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to

nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

 

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a

organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky

poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb