Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Nové jarní trendy šéfkuchaře Radka Kotlána

Související články a fotogalerie Online přihláška

Související články

FOTOGALERIE ze semináře

On- line přihláška: Nové jarní trendy šéfkuchaře Radka Kotlána, 4.4.

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:
Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

04.04.2018, 15:00-18:0, SHOWROOM 12, Gastrotechno Group s.r.o., Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem, http://www.showroom12.cz

Pobočka: pobočka Severní ČechyCena pro členy: 900,-
Přihlášky do: 28.03.2018Cena pro nečleny: 1 400,-

Lektoři

Radek KOTLÁN

poslední zaměstnání: šéfkuchař Grand hotelu Pupp  Karlovy Vary,  Grand hotelu Národní dům - Ambassador Karlovy Vary

poslední úspěchy na soutěžích: 2013 Salon Culinaire Basilej – bronzová medaile, 2014 Salon CulinaireLuxembourg – bronzová medaile, 2016 Erfurt Německo – bronzová medaile

 

 

Program

Studený předkrm

Tataki z mečouna a tartar z mečouna

Ceviche z máslové tresky

Zelený salát, marinované hrušky, fritátové nudle a parmezán

Teplý chod:

Vejce á la Benedict

Grilovaný mečoun s prachem ze sušených rajčat a Wasabi pyré

Vepřová panenka Wellington, polentové pyré a vepřová omáčka

Dezert

Pečený Meringue, chlazený hráškový krém a mandlová omáčka

 

Připravené pokrmy budete moci ochutnat.

Informace

Cena:

 

člen AKC ČR 900,-Kč vč. DPH

nečlen AKC ČR 1400,-Kč vč. DPH

junior AKC ČR 500,-Kč vč. DPH

 

(v ceně je zahrnuto: účast na semináři, káva, nealko, degustace a certifikát)

 

Doba konání: od 15:00 do 18:00

 

On-line přihlášku naleznete v levém horním rohu této stránky.

 

 

Počet míst je omezen!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 28.3. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře,  je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

 

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

 

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé semináře, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

 

 

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

 

 

 

 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk