Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

ZrušenoPřednáška - Proč a jak soutěžit na prestižních soutěžích - Praha

Online přihláška

Proč a jak soutěžit na prestižních soutěžích - Praha, 11.-12.4.2018

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:
Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

11.04.2018, 9:00-12:00, Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, Praha 4, gastrostudio

Pobočka: pobočka pražská a středočeskáCena pro členy: 250,-
Přihlášky do: 06.04.2018Cena pro nečleny: 400,-

Lektoři

přednáší: Alena KIRPALOVÁ, komisařka AKC ČR pro obor cukrář

Program

Přednáška věnována přednostně soutěžím  Cukrář roku  a Gastro Junior Bidfood Cup.

Stejný seminář se bude konat v Brně.

Informace

Obsah přednášky: 

            historie soutěží AKC ČR

            představení předních českých cukrářů kteří úspěšně prošli těmito soutěžemi

            proč soutěžit a co nám soutěže přinášejí

            přestavení prestižních zahraničních soutěží

 

     Příprava na soutěž:

            správné porozumění soutěžním propozicím

            dostatečná doba na přípravu

            získání potřebných informací před soutěží – pracovní prostory, dostupné technologie

            velikosti výstavních ploch,                                                                                                                               

            poskytnuté suroviny 

            dodržení daného tématu

            návrh soutěžního exponátu

            receptura

            realizace

    

    Výstavní exponát:

             dodržení základních soutěžních pravidel

             vhodné zvolení použitého materiálu

             důraz na detail, provedení, nápad

             příprava na přepravu – přeprava

             doladění detailů

             vystavení – vhodné doplňky k expozici

             pohled komisaře – bodové rozdělení

 

      Talířové dezerty:

                představení talířového dezertu a základní pravidla pro přípravu dezertu

               důsledná příprava před zahájením soutěžního času, seznámení se studiem, kontrola

               gastro vybavení

               očištění a příprava surovin dle pravidel soutěžemi   

               soutěžní čas -  využití času, produktivita ….

               hygiena pracoviště

               spravování surovin a odpadu

               načasování práce

               dodržování teplot

               prezentace

               ukončení práce ve studiu

               rozprava s komisařem

               pohled komisaře – bodové rozdělení

 

Vše doplněno o projekci s fotografií Michala Moučky ze soutěží AKC ČR.

 

On-line přihlášku naleznete v levém horním rohu této stránky.

Počet míst je omezen!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je  6. dubna. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře,  je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé semináře, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.


Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk