Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Memoriál Jaromíra Sadílka „O NEJLEPŠÍ TAŽENÝ ZÁVIN“

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

08.10.2017, 13:00-17:0, v rámci programové plochy GASTRO TOUR, v hale 1, Výstaviště PVA EXPO Praha- Letňany

Vážení kolegové,

na nadcházejícím ročníku festivalu profesionální gastronomie GASTRO TOUR – 5. – 8. 10. 2017
(v rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, Výstaviště PVA EXPO Praha - Letňany) si opět chceme připomenout výročí úmrtí kamaráda, dlouholetého člena AKC ČR a propagátora tradiční české gastronomie Jaromíra Sadílka - uskutečněním v pořadí již IV. ročníku Memoriálu Jaromíra Sadílka

„O NEJLEPŠÍ TAŽENÝ ZÁVIN“ - v disciplíně, ve které kraloval.

 

Soutěž se bude konat v neděli 8. 10. 2017 od 13 hodin do 17 hodin

v rámci programové plochy GASTRO TOUR, v hale 1, Výstaviště PVA EXPO Praha- Letňany.

 

Přijměte proto naše pozvání k účasti v soutěži, vyhrajte některou z hodnotných cen a prezentaci v časopisu GASTRO REPORT & MINUTKA, resp. CAFÉ & PATISSERIE.
Soutěž, kterou jsme vypsali je otevřená všem, kteří chtějí navázat na vzniklou tradici a ukázat kolegům i veřejnosti, že stavět na tradiční domácí gastronomii je krok správným směrem.

 

Těšíme se spolu s Vašimi dalšími kolegy na setkání s Vámi

Mirka Helmichová, koordinátorka soutěže

 

Soutěžní zadání:

·         vyrobit závin z taženého těsta v počtu 3 ks při minimální délce závinu 40 cm s volnou náplní

·         1. úkol: soutěžící má za úkol představit neporcované záviny odborné porotě

·         2. úkol: připravit 3 degustační porce s jedlým dekorem (možno použít omáčku, ovoce, byliny apod.) - standardní dezertní talíř dodá pořadatel

·         3. úkol: volná degustace návštěvníků soutěže – degustační porce závinu (porce tzv. na vidličku)
- každý ze soutěžících (popř. jeho pomocník) stojí u svých závinů a porcuje malé degustační porce divákům, kteří žetonem odevzdaným soutěžícím rozhodnou o vítězi divácké soutěže,
při dělbě bodů rozhoduje o vítězi umístění v profi části soutěže

Hodnotící kritéria:

·         chuť

·         celistvost a vzhled závinu

·         celistvost a jemnost těsta

·         servis a dekorace

Odborná porota: přední zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR a pořadatele

 

Pořadatel: T&M CREATIVE, s.r.o.

Ocenění:        Zlatá plaketa CENA ODBORNÉ POROTY
Stříbrná plaketa CENA DIVÁKŮ
zajímavé věcné ceny od partnerů soutěže

Kontakt:  Miroslava Helmichová, 420 724 500 365, helmichova@tmcreative.cz

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb