Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

„O nejlepší zvěřinový guláš“

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

25.03.2018, Výstaviště Floria

Ročník: Pobočka: pobočka Brno

Výstaviště Floria a Kuchařské studio Luděk BIL

ve spolupráci s pivovary ZUBR, HOLBA a LITOVEL

Odborný garant Asociace kuchařů a cukrářů České republiky pobočka BRNO 

                                                                                                                                   

v neděli 25. 3. 2018 pořádají kulinářskou soutěž

O nejlepší zvěřinový guláš“

v rámci akce Výstava „Myslivost“

Do soutěže se může přihlásit každý. Uzávěrka přihlášek je 15. 3. 2018.

Soutěžní úkol:

- uvařit libovolný počet porcí guláše ze zvěřiny a přivést na výstaviště Floria Kroměříž

- v čase 10:30 – 11:00 odevzdat 3 porce guláše pro degustaci odborné poroty

- od 11 do 13 hodin budete moci své guláše prodávat návštěvníkům výstavy

- návštěvníci výstavy ke vstupence obdrží kupón, který vhodí do schránky u prodejního stánku

Pořadatel zajistí:

- prodejní stánek s přípojkou na elektřinu

- odbornou a veřejnou porotu

- stůl a 10 l kotlík na udržování guláše

- tekoucí vodu v blízkosti prodeje

- slavnostní vyhodnocení a odměnění nejlepších

- stoly pro hosty na konzumaci gulášů

- jednorázové nádobí (misky, lžíce, ubrousky, jednorázové hygienické rukavice)

Soutěže se mohou zúčastnit myslivecké spolky, restaurace, odborné školy a každý kdo rád vaří. Guláš je možné uvařit mimo výstaviště a hotový přivézt v thermoportech nebo várnicích na místo soutěže. Na prodej bude pořadatelem zajištěn stánek s elektrickou přípojkou. Ve stánku bude k dispozici stůl a také zapůjčen udržovací kotlík. Je třeba si s sebou přivézt přílohy ke gulášům (chleba, rohlíky atd.).

 Guláše budou hodnoceny porotou složenou z komisařů Asociace kuchařů a cukrářů a zástupců výstaviště Floria Kroměříž. Odborné hodnocení se budou řídit pravidly Mistrovství republiky kotlíkových gulášů. Je také vypsaná divácká soutěž pomocí lístků budou soutěžním týmům udělovat hlasy, které budou sečteny, a tým s nejvyšším počtem hlasů bude vítěz.

Vyhlášení výsledků bude ve 14 hodin.

Za prodej si zodpovídá každý soutěžící sám. Osoba vydávající guláš musí být držitelem potravinářského průkazu. Pro případnou kontrolu Krajské veterinární správy a Krajské hygienické stanice je nutno doložit původ a doklad o veterinárním prověření masa.

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk