Tisková zpráva: Lázeňský pohárek 2017

Přílohy ke stažení aktualizováno: 07.12.2017  |  Zpět na seznam

Grandhotel Pupp hostil 05.12.2017 již 19. ročník studentské kuchařské a cukrářské soutěže Lázeňský pohárek 2017.  Soutěžící měli celkem dva úkoly, připravit studenou výstavku jídel a na místě před publikem zhotovit na podiu tři porce jednoho předkrmu v soutěžní kategorii kuchař a tři porce desertu v soutěžní kategorii cukrář. Jednotícím prvkem soutěže bylo povinné použití řepy coby hlavní suroviny. Přestože to byl velmi náročný úkol, všichni soutěžící splnili zadání soutěže.

Soutěž doplnil svým vystoupením šéfkuchař Radek David, který soutěžícím i návštěvníkům ukázal, jak snadno a efektivně lze moderně připravit předkrmy právě s řepou.

Každá soutěž má své vítěze, jimi se stali Magdalena Murínová z SPV InterContinetalu Praha mezi cukráři a mezi kuchaři Lukáš Roubínek z SPV Grandhotelu Pupp, který obhájil své vítězství z loňského ročníku.

Soutěž organizačně jako vždy na výbornou zvládli za vzájemné spolupráce Karlovarská pobočka AKC ČR, SPV Grandhotelu Pupp a Střední škola stravování a služeb Ondřejská Karlovy Vary.

Díky partnerům a nadšencům je soutěž Lázeňský pohárek každý rok na vyšší úrovni, atraktivnější a úspěšnější. Za velkorysou podporu se sluší poděkovat našim sponzorům Grandhotelu Pupp, Nestle Profesional, Makro Cash&Carry, Hortim International, Bonduelle, Bidfood, Premium Gastro, Wüsthof, Gastro Jobs, Czech Tourism, Karlovarská pekárna.

Za pobočku AKC ČR Karlovy Vary

Tomáš Konopka

InterGast KKIG Vitana

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Hasap Horizont

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb