Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Sekce veřejného stravování - představení projektu

Sekce veřejného stravování

Datum: 01.01.2018

Asociace kuchařů a cukrářů ČR, člen Světové asociace kuchařů – WorldChefs (WACS) založila sekci veřejného stravování, jejíž cílem je podpořit tento obor – pomoci Vám najít nové inspirace v pestrosti a zvyšování kvality nabídky pokrmů, předat zajímavé tipy k efektivnímu provozu, podpořit Vás dalším poradenstvím. Nabízí se Vám tak jedinečná příležitost za zaváděcí členský poplatek využít těchto možností a přihlásit vaše kuchaře a kuchařky za členy naší profesní organizace.

Oborové zaměření sekce veřejného stravování:

-          předškolní a školní stravování, menzy 

-          nemocnice, ústavy, domovy pro seniory a lázeňství 

-          zaměstnanecké stravování

Vize a cíle:

a)        vzdělávání kuchařek a kuchařů sekce veřejného stravování - 2x ročně za zvýhodněnou cenu kurzů pro členy sekce  ve spolupráci s předními odborníky uspořádat mimořádné trendové školení
a semináře, jejichž cílem bude informovat o trendech moderního vaření a výrobních postupech, zbožíznalství a práce s trendovými surovinami, pravidlech správné výživy a výživových hodnotách potravin, ukázat na možnosti pestrého a vyváženého jídelního lístku, na pravidla a zásady jeho sestavování a v neposlední řadě na nové receptury     

b)      inspirace pro provozy
-
čerpání informací (web, v ceně členského poplatku je čtyřikrát ročně časopis Gastro Report Minutka, podpora kanceláře asociace) a sdílení dobré praxe
- vytváření doporučení a poradenství
- p
ersonalistika a lidské zdroje

c)       hygiena, HACCP, likvidace biologického odpadu

d)      hospodaření, ekonomika a efektivita provozu, plnění finančních normativů

e)      legislativa

f)        vzdělávání a kulinářské soutěže na klíč

g)       podněty a komunikace s nadřízenými orgány

Podmínky členství:

Roční členský poplatek: 1 - 3 osoby 500,-Kč, 4 - 6 osob 1000,-Kč, 7 - 10 osob 1500,-Kč + řádně vyplněná přihláška

Více informací naleznete na www.akc.cz nebo kontaktujte kancelář centrály asociace.

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk