Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Sekce veřejného stravování - představení projektu

Sekce veřejného stravování

Datum: 21.04.2017

Asociace kuchařů a cukrářů ČR, člen Světové asociace kuchařů – WorldChefs (WACS) založila sekci veřejného stravování, jejíž cílem je podpořit tento obor – pomoci Vám najít nové inspirace v pestrosti a zvyšování kvality nabídky pokrmů, předat zajímavé tipy k efektivnímu provozu, podpořit Vás dalším poradenstvím. Nabízí se Vám tak jedinečná příležitost za zaváděcí členský poplatek využít těchto možností a přihlásit vaše kuchaře a kuchařky za členy naší profesní organizace.

Oborové zaměření sekce veřejného stravování:

-          předškolní a školní stravování, menzy 

-          nemocnice, ústavy, domovy pro seniory a lázeňství 

-          zaměstnanecké stravování

Vize a cíle:

a)        vzdělávání kuchařek a kuchařů sekce veřejného stravování - 2x ročně za zvýhodněnou cenu kurzů pro členy sekce  ve spolupráci s předními odborníky uspořádat mimořádné trendové školení
a semináře, jejichž cílem bude informovat o trendech moderního vaření a výrobních postupech, zbožíznalství a práce s trendovými surovinami, pravidlech správné výživy a výživových hodnotách potravin, ukázat na možnosti pestrého a vyváženého jídelního lístku, na pravidla a zásady jeho sestavování a v neposlední řadě na nové receptury     

b)      inspirace pro provozy
-
čerpání informací (web, v ceně členského poplatku je čtyřikrát ročně časopis Minutka, podpora kanceláře asociace) a sdílení dobré praxe
- vytváření doporučení a poradenství
- p
ersonalistika a lidské zdroje

c)       hygiena, HACCP, likvidace biologického odpadu

d)      hospodaření, ekonomika a efektivita provozu, plnění finančních normativů

e)      legislativa

f)        vzdělávání a kulinářské soutěže na klíč

g)       podněty a komunikace s nadřízenými orgány

Podmínky členství:

Roční členský poplatek: 1 - 3 osoby 500,-Kč, 4 - 6 osob 1000,-Kč, 7 - 10 osob 1500,-Kč + řádně vyplněná přihláška

Více informací naleznete na www.akc.cz nebo kontaktujte kancelář centrály asociace, slečnu Frýbertovou, mail: obchodnizastupce@akc.cz.

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb