Četl jsem a souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. Informace o cookies najdete ZDE.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Gastro Kroměříž 2016

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

Datum: 17.03.2016 - 18.03.2016Čas:
MístoStřední škola hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463Pobočka: pobočka Brno

Střední škola hotelová a služeb Kroměříž

Retigo s.r.o.

pořádají ve dnech 17. a 18. března 2016

 

5. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí 

 

GASTRO KROMĚŘÍŽ  2016

pod záštitou 

Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy

hejtmana Zlínského kraje – MVDr. Stanislava Mišáka

prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

a  WACS CONTINENTAL DIRECTOR CENTRAL EUROPE - Bc. Miroslava Kubece

předsedy Asociace číšníků České republiky - Mgr. Radka Bušiny

prezidenta Asociace hotelů a restaurací - Ing. Václava Stárka

starosty města Kroměříže – Mgr. Jaroslava Němce

starostky města Chropyně – Ing. Věry Sigmundové 

 

Pořadatel

Střední škola hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463

Ředitel soutěže

Ing. Petr Hajný

Odborný garant

Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Brno

Asociace číšníků České republiky

Organizátoři za SŠHS

Ing. Eva Kočířová

Mgr. Stanislav Vaněk

Mgr. Jana Vašinová

Mgr. Ivana Hašová

Mgr. Andrea Mišurcová

 

Záštitu převzali

 

 

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Ph.D. Kateřina Valachová

Prezident AKC ČR a WACS CONTINENTAL DIRECTOR CENTRAL EUROPE  - Bc. Miroslav Kubec

 Hejtman Zlínského kraje - MVDr. Stanislav Mišák

Starosta města Kroměříž – Mgr. Jaroslav Němec

Starostka města Chropyně – Ing. Věra Sigmundová

Předseda asociace číšníků ČR – Mgr. Radek Bušina

 Prezident Asociace hotelů a restaurací – Ing. Václav Stárek

Hlavní partneři soutěže

Retigo s.r.o.

JOSPO Josef Pospíšil, s. r.o. 

Ostatní partneři soutěže

CESK a.s.

CS GOSTOL TRADING, s.r.o.

Espresso s.r.o.

SOŠ vinařská a SOU zahradnické Valtice.

Soutěžní obory

KUCHAŘ – KUCHAŘKA JUNIOR A SENIOR

CUKRÁŘ  - CUKRÁŘKA JUNIOR A SENIOR

SOMMELIÉR

BARISTA

Termín soutěže

17. března 2016     kuchaři junioři a zahraniční účastníci

18. března 2016     kuchaři senioři, cukráři, sommelieři a baristi

Soutěžící

Kategorie junior:

Žáci a studenti gastronomických a středních škol s gastronomickými obory

Žáci SPV – samostatných právních subjektů zařazených v rejstříku škol

 Věk žáků v den soutěže nepřesáhne 19 let (narozeni do 17. 3. 1997)

Kategorie senior:

Žáci starší 19 let

Všichni profesionální kuchaři a cukráři

Kategorie sommeliér, barista:

Bez věkového omezení

 

Všichni soutěžící předloží při prezenci platný občanský a zdravotní průkaz

Přihláška

Vyplněnou přihlášku společně s formulářem Ubytování a stravování zašlete do 4. března 2016 na adresu:

SŠHS Kroměříž

Ing. Eva Kočířová

Na Lindovce 1463

767 01 Kroměříž

Nebo na e-mail:eva.kocirova@hskm.cz

Účastnický poplatek

Soutěžící: 600 Kč

Z každé  školy je možno přihlásit do soutěžní kategorie maximálně 2 žáky 

Úhrada poplatků

Úhrada účastnických poplatků proveďte převodem na účet.

Bankovní spojení: 18231691/0100

 

Variabilní symbol: IČ školy/podniku/účastníka

 

Specifický symbol: 1718032016

 

Na přihlášku použijte formulář a zašlete spolu s kopií o úhradě účastnických poplatků do 4. března 2016

 

Bez dokladu o zaplacení je přihláška neplatná, pokud využijete pro odeslání elektronickou poštu, doklad o úhradě vložte do přílohy.

Časový harmonogram

 Čtvrtek  17.3.2016

Do 7:30          registrace, odevzdání písemné přípravy a dotazníku

7:50  - 8:15    prohlídka pracoviště, zaškolení

8:30 – 8:40     zahájení

8:45 – 18:00   soutěž

Může dojít k časovým posunům podle počtu soutěžících

Pátek  18.3.2016

Do 7:30          registrace, odevzdání písemné přípravy a dotazníku

7:30 - 8:30      cukráři senioři – instalace soutěžního exponátu

7:50  - 8:15     prohlídka pracoviště, zaškolení

8:30 – 8:40      zahájení

8:45 – 17:00    soutěž

17:30 - 18:00   psaní a tisk diplomů

18:00 – 19:00  vyhlášení výsledků, ukončení soutěže spojené

                         se slavnostním rautem

Pracovní oblečení a úprava zevnějšku

Musí být  v souladu s předpisy o osobní hygieně pracovníků ve společném stravování, profesní oblečení

 

Hodnotitelská komise

Hodnotící komisi kuchařů a cukrářů deleguje Asociace kuchařů a cukrářů ČR a hodnotící komisi číšníků  deleguje Asociace číšníků ČR.

Ubytování

Pro soutěžící a doprovod je možné zajistit ubytování na Domově mládeže. Cena za osobu a noc činí 200,- Kč.

Přihlášku na ubytování zašlete nejpozději do 4. března 2016, úhrada v hotovosti při prezenci. Současně při prezenci všichni soutěžící předloží vyplněný dotazník + vypracovanou recepturu.

(Cena za ubytování není zahrnuta v účastnickém poplatku).

Stravování

Stravenky budou vydány při prezenci na základě objednávky.

Cena obědu činí 60,-Kč, večeře 60,-Kč, snídaně 40,-Kč.

Úhrada v hotovosti při prezenci.

Informace k soutěži

 

Ing. Eva Kočířová

tel: 732 781 831

e-mail: eva.kocirova@hskm.cz 

 



Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

Orkla Premiu Gastro

Partneři AKC ČR

Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Česká unie cestovního ruchu Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Kudyznudy Kulinářské umění Marcinčák víno

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.
 

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. CERIA s.r.o. DRANA CATERING EUROFIT Prosperity s.r.o. HAPPY FISH PURENA RATIONAL Robot Coupe SAVENCIA FD Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč ČVS Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Charbulova Brno SŠ Ostrava Hrabůvka Zařízení školního stravování Opava ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Araven Bidfood Cookoncept Czech Specials Dellinger Gastrojobs.cz JLV, a.s. Národní zemědělské muzeum Nektar natura Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk TOMGAST