Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Novinky a aktuality

2017 2018 2019

Český kapr 2018

22.05.2018 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, regionální pobočka Šumava ve spolupráci s Gastrofest České Budějovice pořádají 13. ročník soutěže ČESKÝ KAPR - na téma: Český kapr v moderní úpravě Český kapr je nominační…

Sweet art junior 2018

22.05.2018 Soutěž určena pro: obor cukrář (případně jiný gastronomický obor) Termín: 14. června 2018 Kde: Kongresové centrum Pasáž, Třebíč Odborný garant: AKC ČR, pobočka BRNO Soutěžící: dvoučlenné družstvo (soutěžící do 23 let) Časový limit: 3 hodiny Téma: Free style Výrobky: Cookies a dozdobení 2 patrového dortu – makety

Seminář - České Budějovice: Celoroční zdravé grilování

21.05.2018 AKC ČR, SEKCE VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ pořádá v rámci celoživotního vzdělávání zážitkový seminář Celoroční zdravé grilování, v hlavní roli maso, sýry, zelenina a luštěniny Seminář je určen…

Seminář - Praha: Celoroční zdravé grilování

21.05.2018 AKC ČR, SEKCE VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ pořádá v rámci celoživotního vzdělávání zážitkový seminář Celoroční zdravé grilování, v hlavní roli maso, sýry, zelenina a luštěniny Seminář je určen…

Seminář - Plzeň: Chutné a zdravé vaření, v hlavní roli zelenina a obiloviny

21.05.2018 AKC ČR, SEKCE VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ pořádá v rámci celoživotního vzdělávání zážitkový seminář CHUTNÉ A ZDRAVÉ VAŘENÍ, v hlavní roli zelenina a obiloviny. Seminář je určen především pro…

Seminář - Karlovy Vary: Chutné a zdravé vaření, v hlavní roli zelenina a obiloviny

21.05.2018 AKC ČR, SEKCE VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ pořádá v rámci celoživotního vzdělávání zážitkový seminář CHUTNÉ A ZDRAVÉ VAŘENÍ, v hlavní roli zelenina a obiloviny. Seminář je určen především pro…

Chutné a zdravé vaření, v hlavní roli zelenina a obiloviny aneb Neříkej „Fuj“ dokud nevyzkoušíš!

21.05.2018 Co se Vám vybaví, když se řekne tempeh, šmakoun nebo quinoa? Dopřáli jste si někdy ke kávě celozrnný špaldový koláč s červenou řepou? Už jste někdy ochutnali rýžové nudle s mákem jako přílohu k zeleninovému ragú se seitanem? Zkusili…

Mike P. Pansi is the new president of the austrian association of chefs

09.05.2018 Verband der Köche Österreichs - Pressemitteilung: Generation and paradigm Change in the Association of austrian chefsMike P. Pansi (born 1979) is the new president of the austrian association of chefs. He was one of two vicepresidentsof the former president Alois Gasser. His concept of modernizing and digitizing the…

Aktuality z AKC ČR č. 5

09.05.2018 příloha (249 KB|pdf)

1 2 3 11 12

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk