Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Nový vzdělávací program - Příprava rostlinné kuchyně

Přílohy ke stažení 28.06.2017

Soubory ke stažení

Potřebujete proškolit své kuchaře pro přípravu bezmasých jídel ve školních, nemocničních a závodních jídelnách?  Zajímáte se o  veganskou kuchyni a chtěli byste si rozšířit své znalosti?  Asociace kuchařů a cukrářů ČR ve spolupráci s  Českou veganskou společností vyhlašují vzdělávací program  Příprava rostlinné kuchyně 

Absolventi tohoto vzdělávacího programu získají teoretické a praktické znalosti přípravy moderních jídel ze zeleniny, ovoce, obilovin, luštěnin, ze semínek, ořechů i alternativních surovin nahrazujících maso a mléko. 

Program je určen pro vyučené kuchaře a bude obsahovat 48 výukových hodin rozdělených do 8 seminářů.  Semináře se mohou konat v prostorách  objednatele, nebo v externím studiu,  a to i v sobotu nebo v neděli.

Maximální počet účastníků je 15 osob. Účastníci obdrží doprovodné odborné  texty a certifikát o absolvování vzdělávacího programu

 

Obsah vzdělávacího programu:

 

  1. Vegetariánství a rostlinná strava v souvislostech – historie, principy, přehled
  2. Pilíře civilizací – obiloviny a jejich příprava
  3. Superpotraviny za korunu – luštěniny a jejich příprava
  4. Od kořene k listu – zelenina I.
  5. Zahrádka na souši a v moři – zelenina II. a mořské řasy
  6. Ideální jídlo – ovoce, semínka, ořechy, výhonky a klíčky
  7. Lepší než originál – alternativní náhražky živočišných potravin
  8. Sladké tečky a sladké vykřičníky – lehké i tradiční veganské dezerty

Cena programu je smluvní a bude kalkulována individuelně.

Po domluvě lze vzdělávací program upravit dle požadavků objednatele.

 

Máte-li zájem o tento vzdělávací program kontaktujte nás prosím na e-mail: projekty@akc.cz nebo na tel.čísle 731 517 863

 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk