Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Veletrh TOP GASTRO &HOTEL 2018

Přílohy ke stažení 23.01.2018  |  Centrála AKC ČR

Soubory ke stažení

Holešovické Výstaviště bude v únoru patřit příznivcům gastronomie, hotelnictví a cestování

Již 12. ročník tradičního veletrhu TOP GASTRO & HOTEL se na pražském holešovickém Výstavišti představí návštěvníkům v termínu 15. – 18. února 2018. Tato gastronomická událost je u nás jednou z nejatraktivnějších akcí ve svém oboru, což dokazují statistiky z minulého roku, kdy se účastnilo více než 184 vystavovatelů z 19 států.

Veletrh gastronomie TOP GASTRO & HOTEL je tradičně inspirací pro modernizaci a vybavení hotelů, jiných ubytovacích a stravovacích zařízení. Nejen odborným návštěvníkům se představí vystavovatelé nabízející novinky ve vybavení do gastroprovozů jako například firmy Gastrotechno Group, s.r.o.; TeS, spol. s r.o. Chotěboř; RETIGO s.r.o.; Amerex Trade s.r.o.; ABNER a.s.; GASTROART CZ, spol. s r.o..

Hoteliéři zde naleznou inspiraci pro obnovu či vybavení restaurací a hotelů například u firem INPHA a.s.; BUKOTEC s.r.o. - gastronabytek24.cz; VECTOR INTERNATIONAL spol. s r.o.; Ille service spol. s r.o.; PAPILLONS a.s.; atd.

Ucelenou nabídku doplní firmy zabývající se pokladními systémy a elektronickými vychytávkami pro chod gastroprovozů, hotelů a restaurací, např.: AWIS Holding, a.s.; DnešníOběd cz, s.r.o.; HOTELTIME SOLUTIONS a.s..

Budoucnost patří kvalitním službám! Jedno z nejaktuálnějších témat v současné době nese název odborné konference HORECA, která je připravená pod taktovkou redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii - Gastro&Hotel profi revue, organizátora veletrhu Incheba Expo Praha a za podpory společnosti 100proGastro. O své zkušenosti na téma kvalita v segmentu HORECA, ochrana osobních údajů, kam směřuje on-line marketing, GASTRO KAIZEN - desatero úspěšného managera, jak vychovat kvalitní personál nebo o problematice sdílené ekonomiky (AirBnB) se podělí zkušení lektoři a osobnosti z oblasti gastronomie a hotelnictví.

Ke gastronomickému veletrhu patří především ochutnávky exotických a nevšedních pokrmů a degustace dobrého jídla i pití. To vše veletrh TOP GASTRO & HOTEL 2018 návštěvníkům přináší. Své chuťové pohárky návštěvníci mohou připravit na degustaci šnečích specialit, avokádové harmonie z mexické kuchyně, řeckých specialit z panenské přírody řeckých ostrovů apod.. Pro mlsné jazýčky pak bude velkým lákadlem degustace čokolády spojená s přednáškou o historii a výrobě čokolády, výroba pralinek, marcipánová dílnička, čokoládová řeka, čokoládové šaty - to vše v expozici Muzea čokolády a marcipánu Tábor.

Celá atmosféra bude podkreslena bohatým doprovodným programem. Zapojit se mohou hosté do školy vyřezávání ovoce a zeleniny pod taktovkou mistrů v tomto oboru nebo fandit profesionálům v barmanských show, které pořádá partner veletrhu, Česká barmanská asociace.  

Veletrh TOP GASTRO, nad kterým převzali záštitu Ministerstvo zemědělství ČR, Potravinářská komora ČR, Agrární komora ČR, Asociace hotelů a restaurací ČR, Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Asociace číšníků ČR bude již tradičně probíhat v souběhu s 27. ročníkem středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World. Silná synergie v propojení cestovního ruchu, gastronomie a hotelnictví odkryje návštěvníkům přehlídku aktuálních trendů a novinek nejen v regionálních kuchyních a specialitách, ale také prezentaci gastronomie jako životního stylu.

Více informací o veletrzích se dozvíte na www.top-gastro.cz nebo www.holidayworld.cz .


 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Premiu Gastro Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Zrucký spol. s r.o. Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. PURENA Robot Coupe Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč CERIA s.r.o. Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk