VOLEBNÍ VALNÁ HROMADA pobočky Karlovy Vary

Přílohy ke stažení     11.01.2021  |  pobočka Karlovy Vary

Vážení členové pobočky Karlovy Vary,

z důvodu současné epidemiologické situace jsme nuceni zorganizovat volební Valnou hromadu pobočky Karlovy Vary elektronickou formou.

Současně s tímto oznámením si Vám dovolujeme předložit dotazník pro kandidáty do představenstva pobočky na volební období 2021–2024.

Prosíme zájemce o práci v představenstvu pobočky Karlovy Vary, aby vyplnili dotazník do 31. 1. 2021 a zaslali ho na mailovou adresu sekretariat@akc.cz.

Dotazník lze zaslat i poštou na: AKC ČR, U Krbu 521/45, 108 00 Praha 10.

Po tomto datu bude seznam kandidátů vyvěšen na webových stránkách AKC ČR www.akc.cz a všichni členové pobočky budou informováni.

Během pěti dnů po zveřejnění jmen kandidátů obdrží každý člen pobočky instrukce, jak hlasovat elektronicky. Každý člen bude moci hlasovat ze své e-mailové adresy nahlášené v AKC ČR pouze jednou.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na nové kandidáty.

Za představenstvo AKC ČR pobočky Karlovy Vary

Lukáš Paluska

předseda

V případě dotazů pište na e-mailovou adresu sekretariat@akc.cz  nebo volejte na telefon 777 674 038, L. Paluska