Četl jsem a souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. Informace o cookies najdete ZDE.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Webcast Invitation: Zero-waste Restaurants

10.02.2021

Dear Chef,

Hope that you have a great start of 2021!

We gladly invite you to join the 9th episode of Sustainability Around the World webcast on Zero-waste Restaurants at 2PM Paris time, Tuesday, 23 February 2021In this episode, together with Chef Chris Koetke and Chef Radhika Khandelwal, we look into the creative application of zero-waste and biodiversity movements at two restaurants – Ivy & Bean and Fig & Maple.

By curating plant-based menus, using excess produce, prioritizing local seasonal ingredients, and cooking from root to shoot, Chef Radhika is a front line zero-waste hero in India. Through her story, discover the know-hows of balancing between creating benefits and being environmentally responsible as foodservice operators.

In 30 minutes, we’ll walk you through the motivation, the rewards, and the challenges of running sustainable foodservice operations, especially during the post-Covid era.

Join Chef Chris and Chef Radhika to continue your journey towards a more secure food future and to learn how you can contribute by using the power of the white chef jacket. PLEASE CLICK HERE FOR FREE REGISTRATION.

You can check out the previous episodes of Sustainability Around the World webcast on Worldchefs Hub HERE

Look forward to hosting you at the webcast!

All the best,


Linh To
Event & Project Manager
Worldchefs - World Association of Chef Societies
15 Rue Tiquetonne, 75002 Paris, France
tel: (+33) 1 80 06 58 30
About Worldchefs | About Worldchefs Congress & Expo | About Feed The Planet

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

Orkla Premiu Gastro

Partneři AKC ČR

Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Česká unie cestovního ruchu Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Kudyznudy Kulinářské umění Marcinčák víno

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.
 

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. CERIA s.r.o. DRANA CATERING EUROFIT Prosperity s.r.o. HAPPY FISH PURENA RATIONAL Robot Coupe SAVENCIA FD Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč ČVS Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Charbulova Brno SŠ Ostrava Hrabůvka Zařízení školního stravování Opava ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Araven Bidfood Cookoncept Czech Specials Dellinger Gastrojobs.cz JLV, a.s. Národní zemědělské muzeum Nektar natura Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk TOMGAST