Celostátní VOLEBNÍ VALNÁ HROMADA AKC ČR 2021

19.03.2021  |  Centrála AKC ČR

Vážení členové Asociace kuchařů a cukrářů ČR,

jak jistě mnozí z vás víte, v letošním roce se má konat celostátní VOLEBNÍ VALNÁ HROMADA AKC ČR, na které by mělo být zvoleno nové představenstvo na další funkční období.

Jelikož současná situace nám nedovoluje uskutečnit valnou hromadu jako v minulých letech, budeme nuceni přistoupit k elektronické formě. Z tohoto důvodu bychom vás chtěli požádat o kontrolu a případné aktualizování svých mailových adres. Dále bychom rádi požádali členy, kteří nemají mailové adresy, aby požádali o pomoc své rodinné příslušníky, kteří jim umožní a pomůžou odhlasovat.

V nejbližších dnech vás elektronickou formou seznámíme s jednotlivými kroky a materiály k samotné volební valné hromadě. Členům, kteří nemají nahlášenou mailovou adresu, zašleme tištěný bulletin.

Přeji všem pevné zdraví!

Miroslav Kubec