Četl jsem a souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. Informace o cookies najdete ZDE.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Pracovní příležitosti

Nabídka Poptávka Ostatní Vložit inzerát

Nabídka Počet inzerátů: 14

Nemocnice Na Homolce Podáno: 30.01.2019, region: Praha

Nemocnice Na Homolce přijme kuchaře/ku na studenou kuchyní a přípravu salátů, pokladní, řezníka, kuchaře na minutky. Pracovní doba po-pá 6.00-14.30, nebo 6.00-19.00 krátký-dlouhý týden.
Více na stránkách Kariéra nebo tel. 777 201 244, Pavel Záleský, Šéfkuchař

AUREOLE restaurant přijme: Podáno: 28.01.2019, region: Praha

Pozice:
• Sushi master i externí spolupráce
• Mladého kuchaře i po vyučení (teplá/ studená kuchyně)
Požadavky: zájem o obor, samostatnost, flexibilita, chuť učit se nové.

Nabízíme: moderní prostředí, nadstandardní ohodnocení, profesní a finanční růst, zázemí stabilní společnosti
Životopis zasílejte na: kralkupo@gmail.com
www.aureole.cz

Cukrář / Pastry chef - 5* hotel, Praha Podáno: 28.01.2019, region: Praha

Pro našeho váženého klienta, kterým je jeden z nejznámějších mezinárodních hotelů v centru Prahy, hledáme šikovného znalce sladké gastronomie na pozici Chef de Pastry.
Hotel nabízí pro své hosty komfort 5* ubytování a stejně tak i nejvyšší úroveň služeb napříč všemi outlety. O chuťové zážitky se stará stabilní profesionální tým a jeho budoucí cukrářská posila dostane příležitost obohatit celkovou prezentaci kuchyně svými nápady. Místní sladká kuchyně určitě není o velkovýrobě minidezertů.

Co požadujeme:
• předchozí prokazatelnou zkušenost na obdobné pozici min. 3 roky,
• samostatnou tvorbu sladkého menu, sezónních úprava a nabídek, vzhled celkové prezentace,
• znalost cukrářského a pekařského řemesla, přehled v nových trendech a úpravách,
• chuť pracovat s "klasikou" a zároveň nabídnout nový vzhled,
• adekvátní přístup ke všem provozním standardům, HACCP, bezpečnost práce,
• znalost skladového hosp., práce s interními systémy.

Co nabízíme:
• příležitost pro samostatné a kreativní vedení velmi důležité sekce kuchyně,
• možnost ovlivnit celkovou prezentaci a styl sladké nabídky,
• práci výhradně s kvalitními surovinami v zázemí etablované značky,
• adekvátní finanční ohodnocení, 40tis.+ netto

V případě, že Vás nabízená pozice zaujala, neváhejte nás kontaktovat na: job@dream-job.cz

Šéfcukrář/ka Podáno: 26.01.2019, region: Praha

Cateringová společnost se sídlem na Praze 4 a s dalšími provozy v rámci Prahy hledá do svého týmu hlavní cukrářku/cukráře s praxí, případně řadového/pomocného cukráře.

Příprava dezertů na firemní provozovny, příprava dortů a dezertů na cateringové akce či office catering, tvorba nabídek, vedení týmu cukrářů.

Požadujeme:
- relevantní praxe v cukrárenské výrobě
- chuť učit se novým věcem
- odvaha vést menší tým pracovníků
- kreativita vítána

Nabízíme:
- stabilní zaměstnání
- přátelské prostředí, vstřícnost
- rozvoj kreativity a profesní růst

Kontakt:
Gabriela Říhová, rihova.g@gmail.com , 739505817

Přijmeme kuchaře a cukráře Podáno: 25.01.2019, region: Praha

PRO NOVÉ moderní cafe bistro na Peříně a cukrárna kavárna výrobna v Hloubětíně
HLEDÁM KUCHAŘE -KY( VEDOUCÍ SMĚNAŘE), KUCHAŘE - KY, ŠEFCUKRÁŘE- KU, CUKRÁŘE -KY
Kontakt: petrikvojta59@gmail.com , VOLEJTE 601 375 962

Kuchař Podáno: 21.01.2019, region: Praha

Hledám kuchaře do 5* Alchymist Grand Hotel and spa, na Malé Straně, více info na tel 602 334 251

Hledáme zaměstnance na pozici KUCHAŘ a ŠÉFKUCHAŘ Podáno: 18.01.2019, region: Pardubický kraj

RESTAURACE A MINIPIVOVAR VESELKA LITOMYŠL hledá kuchaře a šéfkuchaře.
Více informací na tel: 776 88 77 19

Přijmeme vyučenou cukrářku/cukráře Podáno: 15.01.2019, region: Celá ČR

Do vyhlášené cukrárny Café Charlotte v Železné Rudě přijmeme vyučenou cukrářku/cukráře! Hledáme schopného a samostatného zaměstnance, který chce dále rozvíjet a uplatňovat své zkušenosti. Náplní práce v Café Charlotte je příprava zákusků, speciálních dortů na objednávku, výroba vlastní zmrzliny a mnoho dalších zajímavých činností v oboru cukrařina. Nabízíme zaměstnání v cukrárně s více jak 20 letou tradicí, na horách v srdci Šumavy s bohatými zkušenostmi v oboru. K dispozici ubytování se zařízením přímo v místě výkonu práce. Pro bližší informace prosím volejte na tel.: +420 725 835 555 nebo pište na e-mail: monika.nechvatalova@seznam.cz

SOKOLOVNA PRŮHONICE příjme Kuchaře/Kuchařku Podáno: 14.01.2019, region: Praha

Náplň práce - příprava, výroba a servis pokrmů. Požadujeme - vyučení v oboru - pozitivní, samostatný a odpovědný přístup k práci - loajalitu a odpovědnost za výsledky své práce. Nabízíme - Práci na HPP - odpovídající platové ohodnocení - atraktivní pracovní prostředí, mladý kolektiv - příspěvek na stravování a možnost využití sportovního zázemí. Profesní životopis zasílejte na: premysl.dousa@imoba.cz

www.sokolovnapruhonice.cz

Šéfkuchař - 4* lázeňský hotel, Mariánské lázně Podáno: 14.01.2019, region: Celá ČR

Nabízíme příležitost pro zkušeného Šéfkuchaře, který by se postaral o vedení kuchařského týmu (cca 10 osob) hotelové kuchyně a zároveň zajistil její hladký chod.
Hotel v populární lázeňské destinaci je součástí známé hotelové sítě. Díky nabídce kvalitních gastro i wellness služeb a útulného ubytování (kapacita cca 130 pokojů) se těší velké oblibě nejen u zahraničních hostů, ale i u tuzemské klientely.

Náplň práce:
• zodpovědnost za vedení a motivaci zaměstnanců úseku kuchyně,
• zajištění bezproblémového chodu kuchyně,
• dodržování hygienických a bezpečnostních norem (HACCP, BOZP),
• tvorba menu a příprava pokrmů,
• spolupráce s dalšími úseky hotelu (F&B, restaurace),
• příprava rozpisu směn zaměstnanců,
• pravidelná kontrola skladových zásob,
• nejvhodnější výběr dodavatelů a jednání s nimi,
• tvorba cenových kalkulací.

Požadavky:
• zkušenosti na dané pozici min. 5 let,
• ukončené SŠ vzdělání/výuční list,
• zkušenosti s vedením zaměstnanců, přirozená autorita,
• schopnost vést a motivovat podřízené,
• zkušenosti s kalkulacemi a tvorbou menu,
• spolehlivý přístup,
• profesionální vystupování a výbornou organizaci práce.

Co klient nabízí?
• motivující finanční ohodnocení,
• čtvrtletní bonusy,
• silné zázemí hotelu,
• možnost nástupu ihned.

V případě, že Vás nabízená pozice zaujala, neváhejte nás kontaktovat na: job@dream-job.cz, budeme se těšit na spolupráci! Za zaslané CV předem děkujeme, Dream Job.

Asistent provozní a kuchaře Podáno: 08.01.2019, region: Ústecký kraj

Zámek Jemniště hledá do svého kolektivu šikovného asistenta na kontrolu expedice jídel, výrobu salátů a předkrmů a obsluhu myčky. Plat 20 až 25 tis. Flexibilita, pečlivost, čistota a vlastní doprava nutná. Vaše CV prosím na emailovou adresu: sternbergova@jemniste.cz

Kuchař se zaměřením na přílohy/studenou kuchyni Podáno: 07.01.2019, region: Středočeský kraj

Do restaurace OBZOR v Rudné u Prahy hledáme kolegu na pozici přílohář/studená kuchyně případně cukrárna. Pracovní doba krátký/dlouhý týden. Nabízíme velmi dobré platové ohodnocení, přátelský kolektiv, stabilitu zavedené restaurace a férové jednání. Více info u Tomáše Kmocha na tel. 777287464

Orea Resort Horal**** Špindlerův mlýn hledá kuchaře/cukráře Podáno: 07.01.2019, region: Celá ČR

Horský hotel hledá kuchaře/cukráře, který má praxi alespoň rok a hlavně chuť se učit nové věci. Nabízíme prima partu, zajímavou mzdu, bonusy navíc a spoustu OREA benefitů včetně ubytování.
Kontakt: Petra Vychodilová, tel: 724 257 166,email: petra.vychodilova@orea.cz

Orea Spa Hotel Palace Zvon**** - Mariánské lázně přijme Šéfkuchaře Podáno: 07.01.2019, region: Celá ČR

Krásný secesní hotel z 19. století ležící v samém centru Mariánských Lázní hledá Šéfkuchaře, který se nebojí převzít zodpovědnost za chod kuchyně a vedení cca 10 členného týmu. Nabízíme zajímavou mzdu, bonusy navíc a spoustu benefitů včetně ubytování. Další atraktivní nabídkou je účast v OREA ACADEMY – vzdělávacím programu pro šéfkuchaře vedeného Zdeňkem Křížkem.
Kontakt: Petra Vychodilová, tel: 724 257 166,email: petra.vychodilova@orea.cz

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Premiu Gastro Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Zrucký spol. s r.o. Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz Hollandia JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. DRANA CATERING Mirel Vratimov Mirel Vratimov PURENA Robot Coupe Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč CERIA s.r.o. Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Charbulova Brno SŠ Ostrava Hrabůvka Zařízení školního stravování Opava ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz JLV, a.s. Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk