Četl jsem a souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. Informace o cookies najdete ZDE.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Kulinářské umění

Datum: 28.04.2014Název:Kulinářské umění

Slogan projektu

Nejdříve je Kulinářské umění, až potom recepty

O projektu

Kulinářské umění je vzdělávací projekt zaměřený na profesionální gastronomické vzdělávání formou video e-learningu v kombinaci s praktickou výukou v kuchyni. Je určený pro profesionály v gastronomii a studenty gastronomických a hotelových škol, kteří se chtějí sebevzdělávat v oboru Kulinářského umění a zlepšovat tak svou odbornou kvalifikaci a cenu na trhu práce.

Cílem je naučit Vás podstatu kulinářského umění formou video modulů a ne ukazovat Vám jak se vaří další recept. Pokud totiž pochopíte jednotlivé kulinářské techniky a postupy, bude umět vytvářet si recepty vlastní, a to je podstata Kulinářského umění.

Každý video kurz je zaměřený na jedno téma Kulinářského umění, které je do detailu zpracované a vysvětlené tak, aby bylo srozumitelné pro každého. Proto jsme také zvolili formu video kurzů, které si můžete pohodlně pustit na svém počítači, tabletu nebo dokonce telefonu a začít tak kdykoliv studovat.

Kulinářské umění Vám také současně nabízí neustále se rozšiřující databázi profesionálních receptur, včetně kalkulací a detailně popsaných postupů jak při přípravě, tak při expedici daného jídla, podle kterých můžete začít ihned profesionálně vařit ve své restauraci, hotelu, či penzionu. Každá taková receptura obsahuje položkovou kalkulaci, která Vám umožní mít pod kontrolou své příjmy a výdaje a generovat tak zisk.

Svoje nově získané znalosti si také můžete vyhodnotit pomocí kvízů, které jsou zpracované pro každý kurz Kulinářského umění.  Když se Vám podaří úspěšně zvládnout všechny kvízy jednoho tematického celku, můžete si udělat certifikát.

Projekt je inspirován mou vlastní zkušeností s metodikou vyučování kulinářského umění na světových gastronomických školách jako je The International culinary school at the Art Institute, kterou jsem vystudoval, nebo Culinary Institute of America.

 

Jiří Roith – zakladatel projektu Kulinářské umění

www.kulinarskeumeni.cz

 

Pro členy AKC ČR  jsou připraveny na nákup licencí snížené ceny (každý člen AKC ČR se musí prokázat členským číslem):

 

Školy a studenti                     Běžná cena                        Sleva pro členy AKC                        Cena po slevě

Školní licence na rok               9.990,- Kč bez DPH                    10%                       9.082,- Kč bez DPH

Licence pro studenta               1.198,- Kč bez DPH           cena je na dobu celého studia!

Profi gastro provozovny

Roční licence                              5.990,- Kč bez DPH        4.990,- Kč při zakoupení licence v měsíci červenci 2014 (Sleva 20%)

 

Pokud vás tento projekt oslovil neváhejte kontaktovat zakladatele projektu pana Jiřího Roitha, jiri.roith@rbgastronomy.czTel: +420 773 077 330

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Premiu Gastro Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Zrucký spol. s r.o. Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz Hollandia JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. DRANA CATERING PURENA Robot Coupe Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč CERIA s.r.o. Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka Zařízení školního stravování Opava ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk