Četl jsem a souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. Informace o cookies najdete ZDE.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Recepty

Fingerfoods studený - plněné lžíce Fingerfoods teplý Omáčky Polévky Maso Ostatní Zelenina Cukrářské recepty Nápoje

Espuma z foie gras, krém z černého kořene, smažený černý kořen ve vinném těstíčku (4 osoby)

Ingredience

  • Kachní játra 300g
  • Černý kořen čerstvý 800g
  • Plochá petržel 10g
  • Smetana 5dcl
  • Hladká mouka 100g
  • Bílé víno 1dcl
  • Olivový olej 1dcl
  • Máslo 100g
  • Kerblík 5g
  • Muškátový oříšek 0,5g
  • Zeleninový vývar 1dcl
  • Plátková sůl, cukr, bílý pepř

Postup

Kachní játra rozdělíme na třetiny. Jednu třetinu obalíme v mouce a opečeme zprudka před podáváním. Dvě třetiny jater opečeme a zalijeme smetanou. Necháme je rozvařit, ochutíme solí a pepřem. Necháme lehce vychladit, dáme do espumové láhve a stříkáme nadýchanou pěnu.
Černý kořen opečeme na oleji, přidáme špetku cukru, aby nám zkaramelizoval. Zalijeme vývarem, necháme úplně vyvařit, přidáme smetanu, máslo, muškátový oříšek a rozmixujeme na hladký krém. Mouku a víno rozmícháme na hladké těstíčko, v něm obalíme kousky černého kořene a smažíme. Zbytek černého kořene nakrájíme na malé kousky a opečeme na oleji. Přidáme nasekanou petržel a máslo. Vytvoříme ragú a celý pokrm servírujeme.

Carpaccio z tuřínu s telecím hřbetem

Ingredience

  • Tuřín 800g
  • Jablečný ocet 0,5dcl
  • Crème fraîche 50g
  • Telecí hřbet 600g
  • Cukr krystal 50g
  • Olivový olej 1dcl
  • Frisée salát 50g
  • Jablka 200g
  • Kerblík 5g
  • Máslo 50g
  • Plátková sůl

Postup

Telecí hřbet očistíme a lehce osolíme. Nasekáme kerblík a přidáme na maso. To zabalíme do potravinářské fólie, zavakuujeme a dáme do vodní lázně při 58°C na cca 2 hodiny. Maso připravené metodou sous-vide zůstane krásně šťavnaté a měkké. Tuřín nakrájíme na tenké plátky, pokapeme jablečným octem a necháme změknout. Před podáváním lehce prohřejeme. Zbytek tuřínu nakrájíme na malé kostičky a spaříme v osolené vodě. K tuřínu přidáme na kostičky nakrájená jablka a vše zlehka opečeme na pánvi. Přidáme crème fraîche a vytvoříme lehkou omáčku, kterou zjemníme máslem a podáváme. Na konec přidáme frisée salát marinovaný v olivovém oleji.

Gratinovaný topinambur podle Sofie Smith

Ingredience

  • 6 porcí jako příloha nebo lehký oběd
  • topinambur - oloupaný 600 g
  • brambory - oloupané 300 g
  • cibule 200 g
  • máslo 2 lžíce + na posyp
  • uzený losos 200 g
  • smetana 300 ml
  • sůl a pepř na dochucení
  • strouhanka na posypání

Postup

• Topinambur oloupejte a nakrájejte na 6 mm silné plátky a dejte do misky s citronovou vodou, aby nezhnědnul.
• Brambory nakrájejte na stejně hrubé plátky jako topinambury a blanšírujte - 2 minuty je povařte ve vroucí osolené vodě a následně propláchněte ledovou vodou.
• Oloupejte cibuli a nakrájejte na kolečka.
• Troubu předehřejte na 200 °C a vymažte si formu na zapékání.
• Na pánvi nechte zhnědnout cibulku.
• V hrnci ohřejte smetanu a dochuťte solí a pepřem.
• Zapékací mísu budeme ve vrstvách vykládat bramborami, topinamburem, cibulkou a lososem. V první vrstvě zkombinujte půl na půl brambory a topinambur. Na ně položte cibulku a poté uzeného lososa.
• Pokračujte další vrstvou brambor a topinamburu, cibulky a lososa.
• Zbytek brambor dejte navrch a vše zalijte smetanou. Na vrch můžete dát ještě kousek másla.
• Mísu překryjte alobalem a dejte péct do trouby na 40 až 50 minut, dokud brambory nezměknou. Poté sejměte folii, posypejte strouhankou a dejte ještě na pár minut do trouby, dokud nemá vrch zlatavou barvu.
• Před podáváním nechte pár minut odležet.

Salát z kapusty se sezamovo-zázvorovým dresinkem šéfkuchařky Sofie Smith

Ingredience

  • kapusta půl hlávky
  • mrkev 2
  • sezamová semínka – opražená půl lžíce
  • na dresink:
  • citronová šťáva 2 lžíce
  • rýžový nebo vinný ocet 1 lžíce
  • sójová omáčka 2 lžíce
  • med 1 lžíce
  • čerstvý zázvor – jemně nastrouhaný půl lžíce
  • sezamová pasta Tahini 1 a půl lžíce
  • sezamový olej půl lžičky

Postup

• Hlávku kapusty očistěte, zbavte ji středu a poté nakrouhejte na co nejtenčí nudličky.
• Očistěte a nastrouhejte mrkev na hrubším struhadle.
• V malé misce smíchejte všechny ingredience na dresink.
• Ve větší míse smíchejte kapustu s mrkví a přidejte dresink. Dobře promíchejte, aby se dresink se zeleninou dobře spojil.
• Nechte odležet alespoň 20 minut a poté podávejte dozdobené opečeným sezamem.

Manikok s černými fazolemi na karibský způsob

Ingredience

  • kassava / maniok 1 kg
  • mrkev 1 větší
  • cibule 1 větší, asi 80 g
  • česnek, stroužek 3
  • zázvor 2 cm kousek
  • paprička jalapeno 2
  • olivový olej 3 lžíce
  • čerstvý tymián 1 snítka
  • kurkuma 2 lžičky
  • římský kmín 1 lžička
  • nové koření půl lžičky
  • koriandr, sušený 1 lžička
  • rajčatový protlak 2 lžíce
  • zeleninový vývar nebo voda cca 800 ml
  • černé fazole, sterilované 400 g
  • červená paprika 1
  • kokosové mléko 150 ml
  • limeta 1 nebo 2
  • sůl a pepř na dochucení
  • čerstvá petržel nebo koriandr na ozdobu

Postup

• Oloupejte maniok a nakrájejte jej na větší kusy. Dobře opláchněte a dejte do většího hrnce. Přidejte dostatečné množství vody a přiveďte k varu. Poté ztlumte plamen, přikryjte hrnec poklicí a vařte asi 30 až 40 minut, dokud není maniok měkký, ale ne rozvařený.
• Mezitím, co se maniok vaří, si nakrájejte mrkev, cibuli a najemno nakrájejte česnek se zázvorem. Odstraňte semínka z jalapeno papričky a z červené papriky a obě nakrájejte.
• Maniok sceďte a nechte okapat.
• Ve větším hrnci zahřejte na středním plameni olivový olej a přidejte mrkev, cibuli a česnek. Vše restujte asi 3 minuty, dokud nezačne cibule zlátnout. Poté přidejte zázvor, jalapeno papričku, tymián a míchejte další minutu.
• Ztlumte plamen a přidejte rajčatový protlak a zbytek koření.
• Přilijte zeleninový protlak a přiveďte k varu. Poté plamen opět stáhněte a přidejte maniok a černé fazole. Nechte chvíli povařit a přidejte nakrájenou červenou papriku. Vařte, dokud paprika nezměkne.
• Přidejte kokosové mléko. Pokud chcete řidší konzistenci, přidejte vodu nebo zeleninový vývar.
• Dochuťte šťávou z limety, pepřem a solí.
• Podávejte s lístky čerstvé petržele nebo koriandru.

Salát z řepy s čerstvým beskydským sýrem, praženou pohankou a pomerančovou zálivkou

Ingredience

  • Na zálivku:
  • pomeranč – pouze šťáva 4 lžíce
  • hořčice, nejlépe Dijonská 1 lžička
  • med 1 lžička
  • vinný ocet 2 lžíce
  • olivový olej 3 lžíce
  • sůl, pepř na dochucení
  • Na salát:
  • řepa; chioggia, žlutá nebo červená 4 kusy
  • pohanka 2 lžíce
  • čerstvý nebo kozí sýr 120 g
  • polníček 2 hrsti

Postup

· V míse smíchejte všechny ingredience na zálivku. Ochutnejte a dle chuti přidejte sůl a pepř.

· Omyjte a oloupejte řepu, kterou poté nakrájejte na tenké plátky, nejlépe na kráječi. Plátky řepy dejte do mísy se zálivkou a opatrně je v něm obalte.

· Bez oleje nechte rozpálit pánev a nasucho na ní asi 3 minuty restujte pohanku. Poté nechte stranou trochu zchladnout.

· Na servírovací mísu naaranžujte řepu s polníčkem. Čerstvý sýr rozdělte na přiměřené kusy a přidejte na talíř k salátu. Na závěr posypejte opraženou pohankou a podávejte.

Salát s melounem, burratou a křupavým prosciuttem

Ingredience

  • Meloun 1 střední
  • Prosciutto 4 plátky
  • Burrata 1
  • Čerstvé lístky máty hrstka
  • Extra pananský olivový olej na dochucení
  • Balsamiko ocet nebo Saba na dochucení
  • Mořská sůl špetka

Postup

• Vypeckujte a nakrájejte meloun na tenké plátky. Naservírujte na 4 talíře
• Rozehřejte pánev, přidejte trochu oleje a zprudka osmahněte prosciutto
• Nahrubo rozdělte burratu a položte na talíř k melounu
• Přidejte křupavé prosciutto
• Dozdobte nakrájenou bazalkou
• Pokapejte olivovým olejem, balzamikem nebo Sabou a lehce osolte mořskou solí
• Nejlépe chutná s vychlazenou skleničkou Prosecca

Stir fry s krevetami, cukrovým hráškem a thajskou bazalkou šéfkuchařky SOFIE SMITH

Ingredience

  • Krevety – syrové 300 g
  • Cibule 1 střední
  • Česnek 2 stroužky
  • Červené chilli 1 nebo 2
  • Slunečnicový nebo arašídový olej 3 lžíce
  • Cukrový hrášek 200 g
  • Sójová omáčka 3 lžíce
  • Lístky thajské bazalky 1 hrst

Postup

• Nakrájejte cibuli na tenké plátky. Česnek nadrobno nasekejte a nakrájejte chilli papričky
• Nahřejte pánev nebo wok na středně silném ohni
• Přidejte olej a vhoďte cibuli a česnek. Osmahněte a pak přidejte chilli
• Přisypejte krevety a cukrový hrášek a míchejte, dokud se krevety neudělají. Přidejte sójovou omáčku
• Odstavte, přimíchejte bazalku a okamžitě podávejte

Místo krevet můžete použít kuřecí maso. A taky přidat čerstvý zázvor. Podává se s rýží nebo nudlemi.

Čekankové krokety – recept michelinského kuchaře Benoîta Neusyho

Ingredience

  • 200 g másla
  • 200 g mouky
  • 10 čekanek
  • 250 g šunky
  • 200 g nastrouhaného sýra
  • 1 litr mléka
  • 6 plátků želatiny

Postup

1. Z mouky a másla udělat zavářku.
2. Nakrájet čekanky na malé kousky, dát do zavářky
3. Povařit odkryté při mírné teplotě.
4. Vyndat čekanku a pečlivě z ní vymačkat všechnu šťávu, šťávu potom vrátit do zavářky a přidat litr mléka.
5. Povařit do zhoustnutí (cca 10 min).
6. Přidat želatinu, kterou jsme předtím dali na chvilku do studené vody.
7. Přidat šunku, čekanku zbavenou šťávy a sýr a hodně dobře promíchat.
8. Nechat přes noc v hodně dobře naolejované nádobě.
9. Druhý den nakrájet na kusy a ty obalit standardně v mouce, vejci a strouhance.
10. Smažit ve friťáku ve velmi horkém oleji.

Dýňový chlebíček podle šéfkuchařky Sofie Smith

Ingredience

  • Dýně Hokaido – bez semínek 650 g
  • Měkké máslo 100 g
  • Cukr muscovado 300 g
  • Sůl špetka
  • Vajíčka 2
  • Mouka 500 g
  • Prášek do pečiva 4 lžičky
  • Jedlá soda půl lžičky
  • Mletá skořice 1 lžička
  • Mletý hřebíček, muškátový oříšek a zázvor po čtvrt lžičky
  • Cukr demerara 1 lžíce
  • Nasekané vlašské ořechy 1 lžíce

Postup

• Nakrájejte dýni na větší kousky, předehřejte troubu a pečte v troubě do změknutí. Nechte vychladnout a rozmixujte na pyré
• Do předehřáté trouby vložte vymazanou a pečícím papírem vyloženou formu na srnčí hřbet.
• Prosejte mouku, prášek do pečiva, jedlou sodu a koření a dejte stranou
• Ve velké míse rozmíchejte máslo, muscovado cukr a sůl dohladka. Po jednom vyšlehejte vajíčka a přidejte dýňové pyré
• Přidejte mouku a nalijte do připravené formy
• Pečte zhruba jednu hodinu
• Pokud budete chtít také drobenku, smíchejte cukr, nasekané vlašské ořechy a máslo. Tuto hmotu přidejte po asi půl hodině pečení
• Nechte stranou vychladnout a poté podávejte.

Marocká batátová polévka podle Sofie Smith

Ingredience

  • Batáty 1 kg
  • Přepuštěné máslo 60 g
  • Olivový olej 2 lžíce
  • Červená cibule - nakrájená 300 g
  • Česnek – nasekaný 2 stroužky
  • Čerstvé červené chilli - nasekané - 1 půlka
  • Drcený koriandr 1 lžička
  • Drcený kmín 1 lžička
  • Drcený zázvor 1 lžička
  • Zeleninový vývar 2 litry
  • Citrónová šťáva, sůl a pepř dle chuti

Postup

• Oloupejte a nakrájejte batáty na větší kousky
• Ve velkém hrnci rozpusťte máslo a olivový olej, osmahněte cibuli s česnekem, červené chilli a koření a asi minutu restujte
• Přidejte batáty a vývar. Vařte, dokud batáty nezměknou
• Rozmixujte a dochuťte solí, pepřem a citrónem

Retro salát z avokáda a krevet podle Sofie Smith

Ingredience

  • Ready-to eat avokádo 2
  • Ledový salát čvrt hlávky
  • Zralá rajčata 2 střední
  • Vařené krevety 200 g
  • Majonéza 6 lžíc
  • Kečup 1 lžíce
  • Tabasco pár kapek
  • Citrónová šťáva půlka citrónu
  • Rozčtvrcené citróny 4
  • Sladká paprika špetka

Postup

Vyberte avokádo, které je řádně dozrálé. Poznáte to podle, že část u stonku je na omak měkká, ale ne příliš. Například Titbit dováží na český trh zralá avokáda, která se dají ihned konzumovat. Mají název ready-to-eat a jsou buď balené po dvou anebo se dají koupit i samostatně. Avokádo je velice výživné a bohaté na vlákninu.

• Oloupejte avokáda a odstraňte z nich pecku
• Nakrájejte salát a připravte do misky na servírování
• Najemno nakrájejte rajčata a rozložte na salát, pak přidejte na kostičky nakrájené avokádo
• V další misce si rozmíchejte krevety, majonézu, kečup, tabasco a citrónovou šťávu. Směs přidejte na vrstvu avokáda
• Ozdobte paprikou a podávejte s rozčtvrceným citrónem

Som Tam salát se zelenou papájou šéfkuchařky Sofie Smith

Ingredience

  • Limeta nebo citron 1 nebo 2
  • Bird's eye červené chilli 2 nebo více dle chuti
  • Stroužky česneku 2 nadrcené
  • Rybí omáčka 1 lžíce
  • Hnědý cukr půl lžíce
  • Rajče 1 nebo 6 cherry rajčat
  • Zelená papája 1 půlka
  • Mrkev 1 velká
  • Fazolové klíčky 1 hrst
  • Sušené krevety 1 lžíce, omyté, osušené a nasekané
  • Pražené arašídy 2 lžíce nahrubo nasekané
  • Okurka 1 čtvrtka

Postup

• Vymačkejte šťávu z limetky nebo citronu do misky
• Chilli papričky nakrájejte najemno – odstraňte semínka, pokud chcete pokrm méně pálivý
• Ke šťávě z citrusu přidejte nakrájené chilli, česnek, rybí omáčku a cukr
• Míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Ochutnejte a případně dochuťte
• Rajče nakrájejte nahrubo a přidejte také do misky
• Oloupejte a nastrouhejte papáju a mrkev na dlouhé proužky, přidejte společně s klíčky do misky a promíchejte
• Přisypte krevety a ořechy, případně dochuťte
• Nakonec přidejte nakrájenou okurku

Lilková bharta podle šéfkuchařky Sofie Smith

Ingredience

  • Lilek 2 (asi 500 g)
  • Olej 2 lžíce
  • Kmín půl lžičky
  • Cibule, nasekaná 1 velká (asi 150 g)
  • Česnek, drcený půl lžíce
  • Zázvor, nastrouhaný půl lžíce
  • Rajčata, nasekaná 2 velká (asi 250 g)
  • Zelené chilli papričky, nasekané 1 - 2 nebo dle chuti
  • Drcený koriandr půl lžičky
  • Drcený i celý kmín půl lžičky
  • Chilli prášek půl lžičky
  • Mořská sůl dle chuti
  • Přepuštěné máslo 1 lžíci
  • Citronová šťáva dle chuti
  • Čerstvý koriandr, nasekaný na ozdobení

Postup

• Nejdříve upečte celé lilky buď v troubě, nebo na ohni dokud nezměknou. Nechte je vychladnout, poté je oloupejte a očištěné nakrájejte na kousky
• Na velké pánvi zahřejte olej. Přisypte celý kmín a rychle opražte. Poté přidejte nakrájenou cibuli, kterou orestujte, dokud nezprůhlední. Přihoďte česnek, zázvor a míchejte další přibližně dvě minuty
• Přidejte nakrájená rajčata a zelené chilli papričky a dobře promíchejte. Přisypte zbytek koření a orestujte. Nakonec přidejte lilek a sůl. Směs nechejte podusit, dokud se neodpaří všechna tekutina a úplně na závěr dochuťte citronovou šťávou
• Pokapejte přepuštěným máslem, ozdobte koriandrem a teplé podávejte.

Francouzský toust:

Ingredience

  • Den starou francouzskou bagetu 2
  • Mléko nebo smetana 200 ml
  • Vejce 4
  • Máslo nebo přepuštěné máslo asi 100 g na smažení
  • Vanilkový cukr

Postup

• Nakrájejte bagetu na 3-4 cm široké plátky
• V míse ušlehejte vajíčka a mléko. Vložte plátky bagety do mísy a namočte je ve směsi
• Rozpusťte na pánvi máslo a dozlatova bagetu opékejte. Osušte kuchyňským papírem, aby tousty nebyly příliš mastné
• Posypte vanilkovým cukrem a podávejte společně s rebarborou.

Francouzský toust s glazovanou rebarborou, růžovým pepřem a vanilkou šéfkuchařky restaurace the Sexy Curry Company Sofie Smith

Ingredience

  • Směs s rebarborou:
  • Rebarbora 2 kg
  • Máslo 200 g
  • Hnědý cukr 100 g
  • Mořská sůl špetka
  • Vanilkový lusk 1
  • Růžový pepř 1 lžička
  • Citrón 1 půlka
  • Sirup z granátového jablka 1 nebo 2 lžičky

Postup

• Očistěte a nakrájejte rebarboru na asi 5 cm velké kousky
• Na velké pánvi a mírném ohni rozpusťte máslo, cukr a sůl
• Rozřízněte vanilkový lusk a přidejte k rozpuštěnému máslu a jemně nadrcenému růžovému pepři. Následně vložte kousky rebarbory a pokapejte citrónem. Jemně orestujte a vmíchejte sirup z granátového jablka.

Zapečená čekanka

Ingredience

  • 4 velké čekanky
  • šunka
  • ementál
  • 200 ml smetany
  • 1 vejce
  • 100 g na kostičky nakrájeného ementálu
  • pepř
  • muškátový oříšek

Postup

Čtyři velké čekanky očistěte a rozřízněte na půlky. Povařte několik minut v osolené vodě a nechte okapat. Zapékací misku vymažte máslem. Čekanku zabalte do plátku libové šunky, poté do plátku ementálu. Závitky naskládejte do zapékací misky a zalijte rozmíchanou směsí (200 mililitrů smetany, 1 vejce, 100 gramů na kostičky nakrájeného ementálu, pepř, špetku muškátového oříšku). Zapékejte asi čtvrt hodiny v troubě rozehřáté na 200°C. Podávejte s čerstvým chlebem nebo vařenými brambory.

Italské rizotto s čekankou

Ingredience

  • cibule
  • hlávka čekanky
  • rýže
  • bílé víno
  • vývar
  • parmazán
  • máslo
  • pepř

Postup

Na olivovém oleji zpěňte cibulku, přidejte pokrájenou hlávku čekanky a chvíli poduste. Přidejte rýži, postupně za stálého míchání vařte a po troškách zalévejte bílým vínem a vývarem, dokud rýže není uvařená. Přidejte strouhaný parmezán, máslo a čerstvě mletý pepř, promíchejte a můžete podávat.

Nakládaný zázvor

Ingredience

  • 150 g čerstvého zázvoru
  • 30 ml rybí omáčky
  • 30 ml rýžového octu
  • 25 g cukru

Postup

Oloupejte a nakrájejte zázvor na dlouhé tenké proužky. Nevyhazujte slupky a odkrojky. Ponořte proužky zázvoru do horké vody na zhruba 30 vteřin a poté opláchněte studenou vodou. Nechejte okapat a znovu opakujte. Do hrnce nalijte rybí omáčku, přidejte cukr a přiveďte k varu. Přidejte okapaný, mírně povařený zázvor a ještě na pár minut mírně povařte. Odstavte a nechejte vychladnout.

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Premiu Gastro Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Zrucký spol. s r.o. Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz Hollandia JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. DRANA CATERING Mirel Vratimov Mirel Vratimov PURENA Robot Coupe Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč CERIA s.r.o. Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Charbulova Brno SŠ Ostrava Hrabůvka Zařízení školního stravování Opava ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk