Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Rozdíl mezi „čerstvou“, „právě sklizenou“ a „mraženou“ zeleninou

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie Online přihláška

Související články

Fotogalerie ze semináře

Soubory ke stažení

On-line přihláška - seminář Rozdíl mezi „čerstvou“, „právě sklizenou“ a „mraženou“ zeleninou, 4.1.2017

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři (zejména jméno, příjmení, telefon a e-mailová adresa) zájmovým spolkem Asociace kuchařů a cukrářů ČR z.s. (dále jen „AKC ČR“), se sídlem U Krbu 521/45, Praha - 10, 108 00 (dále jen „správce“) pro účely uvedené níže.

Souhlasím s pořizováním fotodokumentace a videodokumentace ze semináře/ soutěže/akce za účelem umístění mé fotografie v digitální podobě v databázi AKC ČR z.s. na portále www stránek AKC ČR z.s. a to po dobu 10 let.

Tento souhlas uděluji pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři, a to ode dne udělení souhlasu po dobu 10 let.

Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle §11, 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl seznámen, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Účel zpracování osobních údajů

V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení, kterými se rozumí nabídka akcí a seminářů z webových stránek www.akc.cz. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce.

Souhlasím dále s tím, že mohu být správcem kontaktován s nabídkou pořádání akcí a seminářů prostřednictvím telefonu a elektronických prostředků např. e-mailu nebo SMS zpráv ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní sdělení správcem nadále zasílány, maximálně však po dobu 10 let.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.

Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

04.01.2017, 11:30-14:3, Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace, Charbulova 106 Brno

Pobočka: pobočka BrnoCena pro členy: 400,-
Přihlášky do: 22.12.2016Cena pro nečleny: 600,-

Lektoři

Jiří Horák, zástupce společnosti ARDO

Jiří je kuchař s více než 20-ti letou praxí. Začínal ve veřejném stravování, poté pokračoval ve známé cateringové společnosti, ze které přešel do restaurací zvučných pražských hotelů. Zde se setkal a spolupracoval s předními českými kulinářskými odborníky. Během dalších 10 let se podílel na pre-openingu a openingu 6 hotelových projektů, během kterých se vypracoval na pozice Executive Chef, F&B manager a Operations manager. Nyní má za svůj osobní cíl předávat a šířit získané zkušenosti.

FOTOGALERIE ZE SEMINÁŘE:

https://akc.cz/fotogalerie-453/seminar-rozdil-mezi-cerstvou-prave-sklizenou-a-mrazenou-zeleninou-4-1-2017

 

Program

1.     Interpretace pojmů („čerstvá zelenina“, „právě sklizená zelenina“, „mražená zelenina“) s názornými ukázkami + ekonomická stránka

2.     Čerstvá vs. Zmražená

3.     Prezentace a produkty společnosti ARDO

4.     Příprava jídel ze zeleniny a degustace

5.     Diskuze 

Informace

Doba konání:            11.30 hodin, předpokládaný konec 14.30 hodin

Cena semináře: (v ceně je zahrnuto účast na semináři, občerstvení – káva, nápoje, občerstvení a certifikát)

 

ČLEN AKC ČR                                                       400,- Kč včetně 21% DPH 

ČLEN JUNIOR                                                       200,- Kč včetně 21% DPH 

ČLEN SENIOR KLUBU  AKC ČR                       200,- Kč včetně 21% DPH

NEČLEN                                                                 600,- Kč včetně 21% DPH  

 

Počet míst je omezen!!!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 22. prosince 2016.  Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejdéle 5 dní před daným kurzem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny semináře. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

Makro Cash & Carry ČR s.r.o.

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia
 

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o. Robot Coupe SOU U Krbu

Partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Centrální školní jídelna Třebíč Koleje a Menzy Univerzita Karlova PURENA Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek Šmakoun SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba
 

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk