Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář Avantgardní Česko

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie

Související články

fotogalerie ze semináře

Soubory ke stažení

25.02.2017, 9:30-16:00, Hotel Studánka, Letovisko Studánka 505, 516 01 Rychnov nad Kněžnou

Pobočka: pobočka východní ČechyCena pro členy: 980,-
Přihlášky do: 20.02.2017Cena pro nečleny: 1 800,-

Lektoři

Pavel Bicek, který pracuje ve Wellness hotelu Beethoven Chomutov a je členem pobočky Karlovy Vary, říká: „Jsem zastáncem filosofie Zdeňka Pohlreicha, mým soutěžním utkáním je plná restaurace a zákazníci, kteří se vrací.“

 

Program

Program semináře:

- progresivní přístup k využívání českých surovin 

- inovativní přístup k chuťovým zvykům s vývojovými tendencemi

- náhled na pochopení chemických vlastností surovin a jejich rodových podrobností 

- využití molekulární kuchyně, nejen jako samostatného proudu gastronomie, ale spíš poskytnutí náhledu na možnosti kreativní aplikace tohoto moderního trendu

- dotazy a konzultace 

- exkurze hotelu

Informace

Cena: člen AKC 980,- Kč, pro nečleny AKC 1800,- Kč vč. 21% DPH

 

Účastnický poplatek uhradíte fakturou, která Vám bude zaslána na základě vyplněné a odeslané on-line přihlášky. 

 

Uzávěrka přihlášek a informace: do 20. 2. 2017 e-mailem jarmilakar@seznam.cz nebo na telefonním čísle 606 574 922

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře,  je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

Makro Cash & Carry ČR s.r.o.

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia
 

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o. Robot Coupe SOU U Krbu

Partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Centrální školní jídelna Třebíč Koleje a Menzy Univerzita Karlova PURENA Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek Šmakoun SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba
 

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk