Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Moderní česká kuchyně a současné trendy

Přílohy ke stažení Online přihláška

Soubory ke stažení

On-line přihláška - seminář Moderní česká kuchyně a současné trendy, 14.10.2017

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři (zejména jméno, příjmení, telefon a e-mailová adresa) zájmovým spolkem Asociace kuchařů a cukrářů ČR z.s. (dále jen „AKC ČR“), se sídlem U Krbu 521/45, Praha - 10, 108 00 (dále jen „správce“) pro účely uvedené níže.

Souhlasím s pořizováním fotodokumentace a videodokumentace ze semináře/ soutěže/akce za účelem umístění mé fotografie v digitální podobě v databázi AKC ČR z.s. na portále www stránek AKC ČR z.s. a to po dobu 10 let.

Tento souhlas uděluji pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři, a to ode dne udělení souhlasu po dobu 10 let.

Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle §11, 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl seznámen, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Účel zpracování osobních údajů

V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení, kterými se rozumí nabídka akcí a seminářů z webových stránek www.akc.cz. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce.

Souhlasím dále s tím, že mohu být správcem kontaktován s nabídkou pořádání akcí a seminářů prostřednictvím telefonu a elektronických prostředků např. e-mailu nebo SMS zpráv ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní sdělení správcem nadále zasílány, maximálně však po dobu 10 let.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.

Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

14.10.2017, 10:00-14:0, Konferenční centrum Secese, v areálu pivovaru Plzeňský Prazdroj a. s., U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň

Pobočka: pobočka ŠumavaCena pro členy: 700,-
Přihlášky do: 09.10.2017Cena pro nečleny: 900,-

Lektoři

Jaroslav Kozdělka, sous chef, ESKA (Ambiente) 

Odbornost mj. Zlatá medaile 1. místo na Gastro Vavřinec v kategorii teplá kuchyně, 4. místo na Thailand World Culinary Challenge, Člen kuchařského teamu CZECH CHEFS, Odborné stáže Hotel Intercontinental Berlín, Bejrút, Bukurešť, TV pořady Uvolněte se, prosím, Sama doma, Hotel Four Seasons, Praha - Junior Sous Chef, Hotel Intercontinental Praha, Chef de Partie, Zlatá Praha…. 

Program

Lektor připraví k degustaci kompletní menu z atraktivních surovin, plné zajímavých kombinací, a to jedinečným a nejaktuálnějším možným stylem – kombinováním šetrných, tradičních a nejmodernějších technologií včetně přírodní fermentace (kvašení) 

 

Menu

Marinovaný candát, řepa, medovina, křen

Brambory v popelu, pažitka, žloutek, uzena ryba, kefír

Kvašena červená pšenice, houby, vejce

Vepřová panenka, cibule, med, tymián

Informace

Cena semináře: 

 

ČLEN AKC ČR                                                         700,-Kč  včetně 21% DPH 

NEČLEN                                                                    900 ,- Kč včetně 21% DPH

 

V ceně je zahrnuto: účast na semináři, občerstvení (káva, nápoje) a degustace. Účastníci obdrží certifikát a písemné materiály k prezentovaným pokrmům. Práce lektora bude snímána na plátno. 

Doba konání:            Od 10.00 hodin, předpokládaný konec cca 14.00 hodin

Počet míst je omezen!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 9.10. 2017.  Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději 2 dny před konáním semináře.

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace. 

 

Informace o restauraci :http://eska.ambi.cz/cz/,

https://www.jidloaradost.ambi.cz/clanky/michelin-2017-la-degustation-field-alcron-obhajily-jednu-hvezdu-eska-ma-bib/

 

Motto: Děláme věci tak, jak se na venkově dělaly odjakživa. Znovuobjevujeme staré techniky – kvašení, sušení, topení dřevem a pečení na ohni. Eska je restaurace s pekárnou, která spojuje staré a nové. Zdánlivě obyčejné suroviny proměňujeme k nepoznání. V moderní podobě přesunujeme na talíř to, co je běžně kolem nás – zeleninu od kořene až po listy, divoké bylinky i ohněm vypečený chleba.

Suroviny pro přípravu pokrmů dodává hlavní partner semináře: Makro Cash& Carry, Plzeň

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Premiu Gastro Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Zrucký spol. s r.o. Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. PURENA Robot Coupe Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč CERIA s.r.o. Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk