26.09.2018, 9:00-16:00, Gastronomické studio firmy Retigo s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm , +420 571 665 511, info@retigo.cz
Pobočka: | pobočka Severní Morava a Slezsko | Cena pro členy: | 2 000,- |
---|---|---|---|
Přihlášky do: | 24.09.2018 | Cena pro nečleny: | 2 300,- |
Jan HORKÝ - šéfkuchař restaurace Art Nouveau , Kuchař roku 2017, vařil v Hotelu Hyatt Hong Kong, Hotelu Intercontinental Madrid, Hotelu Pan Pacific Singapore, Budově OSN New York. Nedá dopustit na českou kuchyni, i když nejraději má asijskou a připravoval menu pro amerického prezidenta Baracka Obamu. „Hosté si musí uvědomit, že platí za zážitek a pokrm od kuchaře, který na něj použije kvalitní suroviny a vytvoří umělecké dílo na talíři.
V kurzu si uvaříme a ochutnáme originální jídla teplé, studené a soutěžní gastronomie.
V úvodu kurzu se seznámíme s pravidly a základními body při přípravě pokrmů na světové kuchařské soutěže. Vysvětlíme si principy a techniky při přípravě. Soutěžní gastronomie je ,ale velice podobá už reálnému provozu v kuchyni. Nachystáme několik pokrmů, které jsou součástí zadání na světové soutěže.
Momentálně se připravujeme s národním týmem do Luxemburska, kde proběhne světový pohár. A zároveň v lednu 2019 se zúčastním s kolegou jako dvoučlenný tým ve francouzském Lyonu soutěže Cateringcup 2019. Tato soutěž je součástí Bocuse ď Or. Ukážeme si tedy některé pokrmy , které budeme prezentovat na tuto soutěž.
Účastníci obdrží certifikát o absolvování kurzu.
Cena kurzu:
Členové AKC ČR - 2000,- Kč
Junior AKC ČR – 1800,-Kč
Nečlen AKC ČR - 2300,- Kč
S sebou: poznámkový blok, tužku.
Kontaktní osoba
Ing. Václav Forman, předseda pobočky AKC ČR – Severní Morava a Slezsko, tel.732411034, email: v.for@seznam.cz
Na závěr semináře - společné foto.
Uzávěrka přihlášek je 24. září 2018.
Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.
Na základě zaslané přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.
Počet míst je omezen.
Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého kurzu, je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejdéle 5 dní před daným kurzem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny kurzu. V případě stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.
Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.
AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného kurzu.
Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.
POKYNY K ZÁJEZDU DO VARŠAVY JSOU K DISPOZICI V KOLONCE:…
© 2001-2019 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb