Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Nové trendy současné moderní teplé, studené a soutěžní gastronomie

Online přihláška

On-line přihláška - seminář Nové trendy, J.Horký, 26.9.2018

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:
Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

26.09.2018, 9:00-16:00, Gastronomické studio firmy Retigo s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm , +420 571 665 511, info@retigo.cz

Pobočka: pobočka Severní Morava a SlezskoCena pro členy: 2 000,-
Přihlášky do: 20.09.2018Cena pro nečleny: 2 300,-

Lektoři

Jan HORKÝ - šéfkuchař restaurace Art Nouveau , Kuchař roku 2017, vařil v Hotelu Hyatt Hong Kong, Hotelu Intercontinental Madrid, Hotelu Pan Pacific Singapore, Budově OSN New York. Nedá dopustit na českou kuchyni, i když nejraději má asijskou a připravoval menu pro amerického prezidenta Baracka Obamu. „Hosté si musí uvědomit, že platí za zážitek a pokrm od kuchaře, který na něj použije kvalitní suroviny a vytvoří umělecké dílo na talíři.

Program

V kurzu si uvaříme a ochutnáme originální jídla teplé, studené a soutěžní gastronomie. 

Účastníci obdrží certifikát o absolvování kurzu.

Informace

Cena kurzu: 

Členové AKC ČR  - 2000,- Kč

Junior AKC ČR – 1800,-Kč

Nečlen AKC ČR  - 2300,- Kč

S sebou:  poznámkový blok, tužku.

Kontaktní osoba 

 

Ing. Václav Forman, předseda pobočky AKC ČR – Severní Morava a Slezsko, tel.732411034, email: v.for@seznam.cz   

Na závěr semináře - společné foto.

Uzávěrka přihlášek je 20. září 2018.

Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.

 

Na základě zaslané přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.

Počet míst je omezen.  

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého kurzu, je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejdéle 5 dní před daným kurzem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny kurzu. V případě stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného kurzu.

Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

 

 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk