Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Nové jarní trendy šéfkuchaře Radka Kotlána

Související články a fotogalerie Online přihláška

Související články

FOTOGALERIE ze semináře

On- line přihláška: Nové jarní trendy šéfkuchaře Radka Kotlána, 4.4.

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři (zejména jméno, příjmení, telefon a e-mailová adresa) zájmovým spolkem Asociace kuchařů a cukrářů ČR z.s. (dále jen „AKC ČR“), se sídlem U Krbu 521/45, Praha - 10, 108 00 (dále jen „správce“) pro účely uvedené níže.

Souhlasím s pořizováním fotodokumentace a videodokumentace ze semináře/ soutěže/akce za účelem umístění mé fotografie v digitální podobě v databázi AKC ČR z.s. na portále www stránek AKC ČR z.s. a to po dobu 10 let.

Tento souhlas uděluji pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři, a to ode dne udělení souhlasu po dobu 10 let.

Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle §11, 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl seznámen, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Účel zpracování osobních údajů

V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení, kterými se rozumí nabídka akcí a seminářů z webových stránek www.akc.cz. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce.

Souhlasím dále s tím, že mohu být správcem kontaktován s nabídkou pořádání akcí a seminářů prostřednictvím telefonu a elektronických prostředků např. e-mailu nebo SMS zpráv ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní sdělení správcem nadále zasílány, maximálně však po dobu 10 let.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.

Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

04.04.2018, 15:00-18:0, SHOWROOM 12, Gastrotechno Group s.r.o., Na Luhách 3420/12, Ústí nad Labem, http://www.showroom12.cz

Pobočka: pobočka Severní ČechyCena pro členy: 900,-
Přihlášky do: 28.03.2018Cena pro nečleny: 1 400,-

Lektoři

Radek KOTLÁN

poslední zaměstnání: šéfkuchař Grand hotelu Pupp  Karlovy Vary,  Grand hotelu Národní dům - Ambassador Karlovy Vary

poslední úspěchy na soutěžích: 2013 Salon Culinaire Basilej – bronzová medaile, 2014 Salon CulinaireLuxembourg – bronzová medaile, 2016 Erfurt Německo – bronzová medaile

 

 

Program

Studený předkrm

Tataki z mečouna a tartar z mečouna

Ceviche z máslové tresky

Zelený salát, marinované hrušky, fritátové nudle a parmezán

Teplý chod:

Vejce á la Benedict

Grilovaný mečoun s prachem ze sušených rajčat a Wasabi pyré

Vepřová panenka Wellington, polentové pyré a vepřová omáčka

Dezert

Pečený Meringue, chlazený hráškový krém a mandlová omáčka

 

Připravené pokrmy budete moci ochutnat.

Informace

Cena:

 

člen AKC ČR 900,-Kč vč. DPH

nečlen AKC ČR 1400,-Kč vč. DPH

junior AKC ČR 500,-Kč vč. DPH

 

(v ceně je zahrnuto: účast na semináři, káva, nealko, degustace a certifikát)

 

Doba konání: od 15:00 do 18:00

 

On-line přihlášku naleznete v levém horním rohu této stránky.

 

 

Počet míst je omezen!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 28.3. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

 

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře,  je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

 

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

 

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé semináře, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

 

 

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

 

 

 

 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Premiu Gastro Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Zrucký spol. s r.o. Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. PURENA Robot Coupe Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč CERIA s.r.o. Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk