Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

ZrušenoPřednáška - Proč a jak soutěžit na prestižních soutěžích - Brno

Online přihláška

Přednáška - Proč a jak soutěžit na prestižních soutěžích - Brno, 23.4.2018

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři (zejména jméno, příjmení, telefon a e-mailová adresa) zájmovým spolkem Asociace kuchařů a cukrářů ČR z.s. (dále jen „AKC ČR“), se sídlem U Krbu 521/45, Praha - 10, 108 00 (dále jen „správce“) pro účely uvedené níže.

Souhlasím s pořizováním fotodokumentace a videodokumentace ze semináře/ soutěže/akce za účelem umístění mé fotografie v digitální podobě v databázi AKC ČR z.s. na portále www stránek AKC ČR z.s. a to po dobu 10 let.

Tento souhlas uděluji pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři, a to ode dne udělení souhlasu po dobu 10 let.

Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle §11, 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl seznámen, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Účel zpracování osobních údajů

V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení, kterými se rozumí nabídka akcí a seminářů z webových stránek www.akc.cz. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce.

Souhlasím dále s tím, že mohu být správcem kontaktován s nabídkou pořádání akcí a seminářů prostřednictvím telefonu a elektronických prostředků např. e-mailu nebo SMS zpráv ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní sdělení správcem nadále zasílány, maximálně však po dobu 10 let.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.

Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

23.04.2018, 10:00-13:0, Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace, Charbulova 106 Brno

Pobočka: pobočka pražská a středočeskáCena pro členy: 400,-
Přihlášky do: 16.04.2018Cena pro nečleny: 800,-

Lektoři

přednáší: Alena KIRPALOVÁ, komisařka AKC ČR pro obor cukrář

Program

Přednáška věnována přednostně soutěžím  Cukrář roku  a Gastro Junior Bidfood Cup.

Stejný seminář se koná 11. dubna v Praze.

Informace

Obsah přednášky: 

            historie soutěží AKC ČR

            představení předních českých cukrářů kteří úspěšně prošli těmito soutěžemi

            proč soutěžit a co nám soutěže přinášejí

            přestavení prestižních zahraničních soutěží

 

     Příprava na soutěž:

            správné porozumění soutěžním propozicím

            dostatečná doba na přípravu

            získání potřebných informací před soutěží – pracovní prostory, dostupné technologie

            velikosti výstavních ploch,                                                                                                                               

            poskytnuté suroviny 

            dodržení daného tématu

            návrh soutěžního exponátu

            receptura

            realizace

    

    Výstavní exponát:

             dodržení základních soutěžních pravidel

             vhodné zvolení použitého materiálu

             důraz na detail, provedení, nápad

             příprava na přepravu – přeprava

             doladění detailů

             vystavení – vhodné doplňky k expozici

             pohled komisaře – bodové rozdělení

 

      Talířové dezerty:

                představení talířového dezertu a základní pravidla pro přípravu dezertu

               důsledná příprava před zahájením soutěžního času, seznámení se studiem, kontrola

               gastro vybavení

               očištění a příprava surovin dle pravidel soutěžemi   

               soutěžní čas -  využití času, produktivita ….

               hygiena pracoviště

               spravování surovin a odpadu

               načasování práce

               dodržování teplot

               prezentace

               ukončení práce ve studiu

               rozprava s komisařem

               pohled komisaře – bodové rozdělení

 

Vše doplněno o projekci s fotografií Michala Moučky ze soutěží AKC ČR.

Počet míst je omezen!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je  16. dubna. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře,  je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě stornování účasti později propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé semináře, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.


Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.

 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Premiu Gastro Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Zrucký spol. s r.o. Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. PURENA Robot Coupe Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč CERIA s.r.o. Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk