Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Hradec Králové: Chutné a zdravé vaření, v hlavní roli zelenina a obiloviny

Přílohy ke stažení Online přihláška

Soubory ke stažení

On-line přihláška - seminář Chutné a zdravé vaření, 14.5.2018 Hradec Králové

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:

Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři (zejména jméno, příjmení, telefon a e-mailová adresa) zájmovým spolkem Asociace kuchařů a cukrářů ČR z.s. (dále jen „AKC ČR“), se sídlem U Krbu 521/45, Praha - 10, 108 00 (dále jen „správce“) pro účely uvedené níže.

Souhlasím s pořizováním fotodokumentace a videodokumentace ze semináře/ soutěže/akce za účelem umístění mé fotografie v digitální podobě v databázi AKC ČR z.s. na portále www stránek AKC ČR z.s. a to po dobu 10 let.

Tento souhlas uděluji pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři, a to ode dne udělení souhlasu po dobu 10 let.

Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle §11, 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl seznámen, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Účel zpracování osobních údajů

V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení, kterými se rozumí nabídka akcí a seminářů z webových stránek www.akc.cz. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce.

Souhlasím dále s tím, že mohu být správcem kontaktován s nabídkou pořádání akcí a seminářů prostřednictvím telefonu a elektronických prostředků např. e-mailu nebo SMS zpráv ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní sdělení správcem nadále zasílány, maximálně však po dobu 10 let.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.

Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

14.05.2018, 15:00-18:0, Menza NA KOTLI, Na Kotli 1147/5, Hradec Králové, areál VŠ kolejí

Pobočka: Cena pro členy: 350,-
Přihlášky do: 04.05.2018Cena pro nečleny: 700,-

Lektoři

Lukáš UHER

Hermann SALZER

Zdeněk HLADÍK

Program

CO VÁS ČEKÁ:

- netradiční suroviny

- originální recepty

- vaření a degustace

- jak dostat z Vašich technologií maximum

- diskuzní fórum - otázky a odpovědi

CO SI ODNESETE:

- cenné informace

- receptový sešit

- osvědčení AKC

Informace

AKC ČR, SEKCE VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ pořádá v rámci celoživotního vzdělávání zážitkový seminář

CHUTNÉ A ZDRAVÉ VAŘENÍ, v hlavní roli zelenina a obiloviny.

Seminář je určen především pro školní jídelny, menzy, nemocnice, domovy seniorů, podnikové stravování, rehabilitační ústavy, atd.

Cena:

člen AKC ČR 350,-Kč bez DPH

nečlen AKC ČR 700,-Kč bez DPH

Doba konání: od 15:00 do 18:00

On-line přihlášky naleznete v levém horním rohu této stránky. Uzávěrka přihlášek je 4.5.2018

Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.                                                                            Registrační  poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat

svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě

stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na

sekretariát AKC ČR.

 

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to

nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

 

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a

organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky

poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.


Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Robot Coupe SOU U Krbu
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč CERIA s.r.o. Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova PURENA Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek Šmakoun SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk