Přílohy ke stažení Online přihláška
05.03.2019, 13:30-17:0, Hotelová škola Plzeň, U Borského parku 3, Plzeň, Použijte prosím vchod ze dvora do budovy Hotelové školy – bude označeno
Pobočka: | pobočka Šumava | Cena pro členy: | 1 900,- |
---|---|---|---|
Přihlášky do: | 01.03.2019 | Cena pro nečleny: | 1 900,- |
Jan HORKÝ, kapitán SNT AKC ČR, Compass Group Czech republik „Mastrchef“
Martin SVATEK, člen SNT AKC ČR, Chef Cuisine restaurace Goldie, hotel Nautilus Tábor
Program semináře:
Budete součástí souboje! Spolu s lektory sestavíte a uvaříte 4 chodové menu.
Hlavní suroviny – losos, candát, kozí sýr krémový, maracuja pyre, hovězí flank steak, rajčata, čokoláda
Pracovní oblečení – rondon, zástěra, nože.
Cena semináře: 1 900,- Kč včetně 21 % DPH
V ceně je zahrnuto: registrační poplatek, občerstvení a certifikát.
Uzávěrka zaslání přihlášek je 1.3. 2019. Počet míst opravdu omezen! Ať si užijete.
Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Registrační poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.
Prosíme o včasný příchod.
Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem.
Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.
AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.
Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.
POKYNY K ZÁJEZDU DO VARŠAVY JSOU K DISPOZICI V KOLONCE:…
© 2001-2019 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb