19.11.2020, 9:00-14:00, Gastronomické studio firmy Retigo s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm
Pobočka: | pobočka Severní Morava a Slezsko | Cena pro členy: | 1 800,- |
---|---|---|---|
Přihlášky do: | 10.11.2020 | Cena pro nečleny: | 2 200,- |
Jan HORKÝ - šéfkuchař restaurace Art Nouveau , Kuchař roku 2017, Vařilu v Hotel Hyatt Hong Kong, Hotel Intercontinental Madrid, Hotel Pan Pacific Singapore, Budova OSN New York.. Nedá dopustit na českou kuchyni, i když nejraději má asijskou a připravoval menu pro amerického prezidenta Baracka Obamu. „Hosté si musí uvědomit, že platí za zážitek a pokrm od kuchaře, který na něj použije kvalitní suroviny a vytvoří umělecké dílo na talíři.
Na workshopu si uvaříme a ochutnáme originální pokrmy v moderním provedení.
Cena:
Členové AKC ČR - 1800,- Kč včetně 21% DPH
Žáci gastronomických škol AKC ČR – 1000,-Kč včetně DPH
Nečlen AKC ČR - 2200,- Kč včetně DPH
S sebou: poznámkový blok, tužku.
Účastníci obdrží certifikát o absolvování kurzu.
Kontaktní osoba
Ing. Václav Forman, předseda pobočky AKC ČR – Severní Morava a Slezsko, tel.732411034, email: v.for@seznam.cz
Na závěr semináře – společné foto.
Uzávěrka přihlášek je 10. listopadu 2020.
Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.
Na základě zaslané elektronické přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.
Počet míst je omezen.
Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého kurzu, je možné stornovat svou účast na daném kurzu nejdéle 5 dní před daným kurzem, jinak AKC ČR propadá 50% z ceny kurzu. V případě stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.
Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.
AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit kurz z důvodů nenaplnění dané kapacity na jednotlivé kurzy, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného kurzu.
Během celého kurzu se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na kurz automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.
Z důvodu současné epidemiologické situace je soutěž ZRUŠENA.
© 2001-2021 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb