Četl jsem a souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. Informace o cookies najdete ZDE.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Základní omáčky, dresinky, demiglace a vhodné použití

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

23.10.2021, od 9:00, Hotelová škola, Plzeň, U Borského parku 3

Pobočka: pobočka ŠumavaCena pro členy: 1 600,-
Přihlášky do: 10.10.2021Cena pro nečleny: 1 600,-

Lektoři

Jan HORKÝ, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR

Z DŮVODU ONEMOCNĚNÍ LEKTORA JE SEMINÁŘ PŘESUNUT NA SOBOTU 23.10.2021.

Program

Ukážeme si a ochutnáme základní omáčky a jejich kombinace k pokrmům.

Zabývat se budeme i studenými i teplými dresinky.  Ukážeme si vhodné způsoby, jak docílit správné textury a výrazné chuti omáček.

Rozhodně vám Honza odhalí své triky, jak docílit skvělého výsledku v přípravě omáček a dresinků. Přidá i zajímavé tipy, jak je propojit s pokrmy, tak aby host získal skvělý chuťový zážitek a přineslo to i zajímavý ekonomický výsledek.

Program semináře:

Malinový vinaigrete

Aceto balsamico vinaigrete

Majonéza

Špenátová majonéza

Bešamel a různé varianty využití

Veloute a jeho využití

Rybí silná omáčka

Holandská omáčka a její varianty

Demiglace a jeho varianty

Sabayone základní sladký

Sabayone slaný na zapékání

Informace

V ceně je zahrnuto: registrační poplatek, receptury, občerstvení a certifikát.

Uzávěrka zaslání přihlášek je 10. 10. 2021.  Počet míst opravdu omezen!!!!Ať si užijete!!!

Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.       Registrační poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.

Prosíme o včasný příchod.


Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem!

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře. 

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace. 

 

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

Orkla Premiu Gastro

Partneři AKC ČR

Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Česká unie cestovního ruchu Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Kudyznudy Kulinářské umění Marcinčák víno

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Stříbrný partner Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o.
 

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. CERIA s.r.o. DRANA CATERING EUROFIT Prosperity s.r.o. HAPPY FISH PURENA RATIONAL Robot Coupe SAVENCIA FD Šmakoun SOU U Krbu Vodňanská drůbež
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč ČVS Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Charbulova Brno SŠ Ostrava Hrabůvka Zařízení školního stravování Opava ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Odborný partner Sekce veřejného stravování

Sekce nutričních terapeutů ČAS

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Araven Bidfood Cookoncept Czech Specials Dellinger Gastrojobs.cz JLV, a.s. Národní zemědělské muzeum Nektar natura Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk TOMGAST