SOUTĚŽ PRO VŠECHNY CUKRÁŘE A MILOVNÍKY SLADKÉHO !!!
Přílohy ke stažení Online přihláška
26.10.2013, Václavské náměstí v Praze
Ročník: | 4. ročník | Pobočka: | Centrála AKC ČR |
---|
POŘADÍ - SOUTĚŽÍCÍ - TÉMA - BODY
1. - Anna Landová - ZOO - 268
2. - Vladimír Krofta - ZOO - 246
3. - Michaela Kaiserová - ZOO - 221
4. - Kateřina Kadařová - ZOO - 208
5.-6. - Barbora Firklová - ZOO - 206
5.-6. - Eliška Podaná - PŘÍRODA - 206
7. - Linda Jelínková - PŘÍRODA - 200
8. - Klára Bartošová - PŘÍRODA - 198
9. - Marie Hladečková - ZOO - 189
10. - Pavla Indrová - PŘÍRODA - 181
11. - Marie Stuchlíková - ZOO - 173
12. - Tereza Fabiánová - PŘÍRODA - 172
- může se skládat z jednoho dílů nebo může být vícedílný
- musí být zcela ručně zdoben a vystihovat zadané téma
- všechny části musí být jedlé a nesmí se používat výztuhy
- může být použit stojan na dorty
- jedlé perličky, barevné zdobení, obtisky, barvy a podobný materiál je možno použít
- degustační vzorek musí obsahovat shodné suroviny jako slavnostní dort; je určen
pro zhodnocení chuti
- degustační vzorek nemusí být shodně nazdobený jako slavnostní dort,
pouze vkusně upravený
- vyhlášení výsledků a předání cen proběhne v odpoledních hodinách na podiu
na Václavském náměstí ( hodina bude upřesněna moderátorem dne 26.10.)
- soutěž se uskuteční v průběhu oslav Mezinárodního dne kuchařů na Václavském náměstí dne 26.10.2013.
- přihlášku zašlete na AKC ČR nejpozději do 15.10.2013
- soutěžní výrobek přiveze soutěžící na Václavské náměstí dne 26.10. 2013
mezi 8:00 - 11:00 hod. (do 8:45hod. je možno přijet na Václavské nám. autem)
- registrační poplatek 100,-Kč uhradí soutěžící na místě
- soutěžní výrobky budou vystaveny ve stanu označeném logem „Ochutnejte Českou
republiku“
- každý soutěžící má prostor 100 cm na stole s bílým ubrusem
- všechny ostatní dekorace si soutěžící zajistí sám (logo firmy, barevné ubrusy a závoje,
květiny na dekoraci) - propagace je umožněna, není podmínkou
- popisku připraví AKC ČR na základě dodaných podkladů
- komise převezme soutěžní dorty v 11:00 hod., poté proběhne hodnocení
- soutěžní výrobky budou vystaveny pro veřejnost od 11:00 do 16:00 hod. v prostorách stanu
na Václavském náměstí
- likvidace soutěžních výrobků proběhne mezi 16:00 a 16:30 hod.
- hodnotit výrobky bude i veřejnost - hlasováním
1. celkový dojem a vzhled výrobku
2. profesionalita zpracování a využití nových cukrářských technologií
3. vystihnutí daného tématu
4. chuť a nápaditost ve skladbě korpusu, náplně a dekorace
- komise se bude skládat z pěti profesionálních cukrářů a dvou čestných členů
- nejvyšší a nejnižší bodové hodnocení se škrtá a ze tří bodových hodnocení se vypočítá průměr
1. místo – DIPLOM a Voucher od společnosti Fiala-Praha s.r.o. v hodnotě 2.500,-Kč
2. místo – DIPLOM a Voucher od společnosti Fiala-Praha s.r.o. v hodnotě 1.000,-Kč
3. místo – DIPLOM a Voucher od společnosti Fiala-Praha s.r.o. v hodnotě 500,-Kč
V případě jakýchkoli dotazů, volejte tel.č. +420/ 603 326 584, pí.Berzsiová nebo pište na mail: pavlina.ber@seznam.cz nebo sekretariat@akc.cz
Těšíme se na Vás !!!
Již nyní si můžete zapsat do svých diářů datum soutěže Gastro…
© 2001-2021 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb